Yorumları: 913
Konuları: 30
ALİ yazdı:moravia ile denemenizi tavsiye edeceğim o zaman bilhassa siyah renk....
sevgiler
üstad bende ilk zehirliyi moravia ile attım ama lacivert rengini kullanmıştım yeşil ve kırmızı rengide vardı diye hatırlıyorum renkler arasındaki fark nedir acaba ?
Yorumları: 160
Konuları: 37
liman icindeyse kurtulunmuyor salihcim maalesef..cesme dalyankoyde aynı dert var basımızda..hele bir de tatlı su akıyorsa tam facia
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
salih abi konuyu açtığın iyi oldu...benimde bir arkadaşımda aynı sorundan şikayetçi....
ali abi bilgiler için teşekkürler....
ama biz bir ustadan yardım almamız gerekir kazımaya çalışırken berbat etmeyelim işi

saygılar..
Yorumları: 11
Konuları: 7
MABER yazdı:salih abi konuyu açtığın iyi oldu...benimde bir arkadaşımda aynı sorundan şikayetçi....
ali abi bilgiler için teşekkürler....
ama biz bir ustadan yardım almamız gerekir kazımaya çalışırken berbat etmeyelim işi
saygılar..
Tekneyi çektikten sonra bir kovaya 2 litre çamaşır suyu 1 litre tatlı su dökerek karıştırın. Bir oto fırçası yardımı ile teknenin altına bol miktarda sürün ve 1- 1.5 saat bekleyin ve bir plastik raspa yardımı ile kazıyın kekamoz ve midyelerin rahat çıktığını görecekesiniz.
Teknenizin bu şekilde kekamoz ve midye olmaması için Klasik yumuşak zehirli boyadan en az iki normalde 3 kat atmanız gerekmektedir.
Saygılarımla,
Mehmet BALOGLU
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
teşekkürler mehmet abi bilgi işimize yarayacaktır kolay gelsin.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Salih ben tekneyi çıkarır çıkarmaz porçöz döküyorum ve tatlı suyla temizliyorum dökülüp gidiyor yazın da atmadan kaliteli zehirli kullandınmı işlem tamamdır.
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Bizim oralarda tekneler sahile çekiliyo.Kumda kalıyolar ne zehirli ne temizlik hiçbişey yok.Tertemiz duruyolar