Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yesilköy sahil rapor..
bakalarus19 yazdı:hafta sonu b çekmeceye gideceğim nedersiniz oraya kadar inermi balık ?
Hafta sonuna kadar çanakkaleyi bile geçer isterse yada meralanabilir lüfer bu
Bul
Dün sarıyerdeydim. sabahtan akşama kadar lüfer-çinekop tık yoktu. biraz istavrit tutup döndüm.
Bul
birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman
Bul
LeVReKCi yazdı:birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman

Teşekkürler Nihat inşallah bir gün gelirim. fakat balığa giderken biraz zor uğramam.. sabah 06.45 de ordayım. kavak yollarında. akşamda 19.00 dönüş. elimde takım taklavat .
Bul
gel cumartesi gelll balığa çıkalım
Bul
balikoltasi yazdı:
LeVReKCi yazdı:birol sarıyer merkezde aydınlar parke royal halı tabelamız var birgün gel bi çayımı iç hep sarıyerdesin ama tanışamadık gün içi genelde işte olurum sabah ve akşam üstleri olmam sadece.beklerim herzaman

Teşekkürler Nihat inşallah bir gün gelirim. fakat balığa giderken biraz zor uğramam.. sabah 06.45 de ordayım. kavak yollarında. akşamda 19.00 dönüş. elimde takım taklavat .

tamam o zaman birgün ben termosu alıp geliyim yeri tahmin ediyorum harunun gönderdigi resimlerden bi yarım saat kaçarım birgün orada olacagını önceden haber verirsen gelmeye çalışırım.
Bul
az önce bir arkadaşım k.çekmece barınakta lüferleri gördüm dedi ve beni bitirdi akşam gidiyorum dayanamayacağım.....
Bul
LeVReKCi yazdı:
balikoltasi yazdı:

tamam o zaman birgün ben termosu alıp geliyim yeri tahmin ediyorum harunun gönderdigi resimlerden bi yarım saat kaçarım birgün orada olacagını önceden haber verirsen gelmeye çalışırım.

tamam beklerim. p.tesi gitmeyi düşünüyorum gidersem haber veririm. zaten balıkda yok. bendede çay var.yemliye yatıp çay +sohbet iyi gider.yer belli. kırmızı pazar çantalı olan benimBobo
Bul
meteor yazdı:az önce bir arkadaşım k.çekmece barınakta lüferleri gördüm dedi ve beni bitirdi akşam gidiyorum dayanamayacağım.....

haydi rastgele tertip bol bol lüfer tutarsın inşallah rapalada dene mutlaka derim ben .darısı bizim başımıza bide biz çıkabilsek tam süper olacak yaaa kısmet yaa sabır
Bul
balikoltasi yazdı:
LeVReKCi yazdı:
balikoltasi yazdı:

tamam beklerim. p.tesi gitmeyi düşünüyorum gidersem haber veririm. zaten balıkda yok. bendede çay var.yemliye yatıp çay +sohbet iyi gider.yer belli.  kırmızı pazar çantalı olan benimBobo

birol ben kısmetliyimdir lüferler beni sever inşallah oradada beni bulurlar ben zaten olta atmamda senin için getiririm inşallah balıkları oraya Smile)
bunu bana bir büyügüm demişti acaba yok tutarım de tutarsın balık var de olur iyi düşünmek lazım yani.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 7 3,260 12-08-2013, 20:02
Son Yorum: cengiz1953
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 7 1,738 03-03-2013, 19:22
Son Yorum: Woiwodia
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 6 1,729 30-01-2013, 19:07
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 13 2,637 20-01-2013, 09:31
Son Yorum: yycolak
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 3 1,633 06-12-2012, 23:40
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 7 1,528 28-11-2012, 20:37
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 13 2,818 19-11-2012, 15:46
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 8 1,756 31-10-2012, 19:00
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 6 1,502 13-10-2012, 16:14
  Sahil Güvenlik Komutanlığı Güvenlik Duyurusu Woiwodia 5 1,469 08-10-2012, 17:21
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi