Yorumları: 31
Konuları: 2
Selam arkadaşlar. Hepinize hayırlı Ramazanlar.
Epey zamandan beridir hep düşünüyordum ama bir türlü zaman ayırıp ta bir olta alıp ava gidemiyordum. ŞİMDİ ARTIK BENİM DE BİR OLTAM VAR. Sizlerin yardımıyla ben de artık balık avına gideceğim. Ama önce oltayı hazırlmam gerek. İğne nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum.
Anlayacağınız sizlerin yardımına ciddi olarak ihtiyacım var.
Tam bir acemiyim ben, ama meraklı bir acemi...
Yorumları: 29
Konuları: 4
yardımcı olmak isterdim ama siz istanbuldanısınız ben aydın da neyse illa ki istanbullu bir arkadaş size yardımcı olacaktır rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aramıza hoşgeldin burada her konuda sana yardımcı olabiliriz yeterki sen gerçekten iste olta yapımı,av şekli,kullanılan yem ,nasıl tutulacagı nerede tutulacagı yemekleri balık cinsleri balıkçılık kuralları hepsi sayfalarda var benden sana nacizane tavsiye önce sayfaları sıkılmadan tek tek bi gez sonra konuştugumuzda bizi daha iyi anlıyacaksın hangi semtte oturdugunu bildirirsen yakınlıga göre birebir dede canlı olarak yardımcı olan çıkacaktır kolay gelsin rastgele oltan keskin misinan saglam olsun
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
aramıza hoşgeldin dostum iyi yaptın olta almakla burada sana her konuda sana yardımcı olabiliriz .sende anlayacaksın bu işin zevkini inşallah.rastgele
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Oltayı aldıktan sonra yapacağın ilk şey ( bence )
Denizlerde&İç Sularda Amatör Amaçlı SuÜrünleri Avcılığını Düzenleyen 37/2 sirküler i iyice okumandır.Bunlara uymazsan amatör balıkçı olamazsın.Ha uymazsan ne olur.Bir şey olmaz olsa olsa amatör katliam balıkçısı olursun. O yüzden aşağıdaki siteye girmeni tavsiye ederim.Sana şimdiden bol avlar.Anlamadığın yerler olursa bizler burdayız.Hadi hayırlısı.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=913
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Aramıza hoş geldin arkadaşım iyi vakıt ve burdan arkadaşlardan çok sey öğrenirsin ihsallah.
:0507::0507::0521::0507::0507: