Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
acemiliği 83/2 malatya 2.ordu ulaştırma er eğitim alayında landçı diyorlardı ,orda 90 gün yaptım.daha sonramı hiç sormayın istanbul diyemiyorum ama istanbul hadımköy tankçı birlliğinde hem şöför(4 teker) hem santral hem telsiz,hem sinemacı,olarak yaptım.ama 20 günlükken askerlik 15 aya düşdü hiç sevinememiştim bibaktım yine var14 ay...ençok sirkecideki ahşap 3 katlı bi bina vardı orayı özledim muhabbeti hoş olurdu,taze balıkla bir demlenirdik....
Bul
LeVReKCi yazdı:
than58 yazdı:
Levrekci yazdı:1992 de acemilik balıkesirde başladı ankara mamakta 1,5 ay kursla devam etti sonra tekrar usta birligi balıkesir karargah bölügü santralci olarak 15 ayda bitirdik (3 ay inmişti ben teskerei aldım tekrar çıkmıştı )
Vay dostum Ankara da aynı yerlere ayak basmışız,bende 1992 yılında 1971/2 tertip olarak Ankara Mamak Muhabere bölüğünde askerliğe başladım,daha sonra doğudan komandolar gelerek koskoca muhabere bölüğünden beni seçerek,Hakkari dağ ve komando tugayına götürdüler,tabi bende seçilmeyi istedim,askerlik tam da bizim son iki ayımızda düştü ve 16 ay yaparak bitirdik,tüm askerlerimize hayırlı tezkereler dilerim..
ankara mamak muhabere de 1,5 ay telsiz egitimi aldırdılar sonra balıkesire gönderdiler orada ordunat ta telsizde 2 ayda okullar arası 1. yaptım ödül verdiler bi sabah telsiz den bir patlama sesi telsiz ufak çaplı patladı telsiz dedigim şey araba boyutlarında 100 senelik birşey o patlayınca santrale aldılar beni .ankara mamak süperdi askerlik olarak evde gibi askerlik yapmıştım orada  ben 1e 4 tüm neredeyse orada aynı döneme düşüyormusuz .

bende askerliğimi 1961/1 olarak ankara mamak ta acemi olarak yaptım telli tabur telem bölüğündedim demekki ankarada aynı yerlere ayak basmışız belkide aynı çeşmeden su içmiştiriz usta birliğim hendek ordan da sakarya kışlası ve teskere saygılar
Bul
2005/2006 yıllarında 303.kısa dönem siirt 3.komando tugayında yaptım.
GiDeN GiTmİşTiR GiTtİğİ An BiTmİşTiR BeN gİdEnİ DeĞiLdE GiDeN BeNi KaYbEtMiŞtİr..!
Bul
611 amasyada askerlik yapan varmı
Bul
acemi birliği çanakkale 116 jan er.eğ.tug.kom.
usta birliği çanakkale deniz hastanesi
baktılar benden jandarma olmaz biz bunu denizci yapalım dediler. hastane deniz kenarında olduğu için mesai bitiminde sabaha kadar lüfer levrek çupra kefal inanmazsınız levrekleri çarpmayla yakalıyordum.85/4
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
arkadaşlar bende tekirdağ 8.mekanize piyade tugayında ulş.bölüğnde kademeci  olarak yaptım18ay-2001 terhis oldum.askere gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı teskerelerSmile
Bul
bende 781 olarak acemi birliğini amasyada usta birliğimide hakkari-şemdinli -derecik te yaptım.
Bul
82/2 acemi hatay serinyol usta birliği şırnak idil, beytüşşebap,uludere, güçlükonaksilopi cizre anlayacağinız şınakta gezmediğim yer yoktu 12 ay boyunca
Bul
Tertip : 1984/1
Sınıf : Muhabere
Acemi : Ankara MEBS Okulu (Mamak)
Usta : Erzincan Muhabere Alayı > Erzincan Merkez Komutanlığı
Sene : 2004-2005
Süre : 15 Ay

Usta dönemde iki ayrı birlikte bulundum.
Yazıhane, Nizamiye, Revir kısımlarında görev aldım.
Bul
tutakçı@45 yazdı:acemiliği 83/2 malatya 2.ordu ulaştırma er eğitim alayında landçı diyorlardı ,orda 90 gün yaptım.daha sonramı hiç sormayın istanbul diyemiyorum ama  istanbul hadımköy tankçı birlliğinde  hem şöför(4 teker) hem santral hem telsiz,hem sinemacı,olarak yaptım.ama 20 günlükken askerlik 15 aya düşdü hiç sevinememiştim bibaktım yine var14 ay...ençok sirkecideki ahşap 3 katlı bi bina vardı orayı özledim  muhabbeti hoş olurdu,taze balıkla bir demlenirdik....

ben de orda yaptım 2. taburda74/4..ama benim gittigim zaman acemi birligi idi..su an tacan kıslasının oraya tasndıgını soyluyorlar yani artık sofor okulu degilmiş orası..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi