Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizin üzerindeki Sarımtrak Madde nedir ?
Arkadaşlar 2 gündür Cuma Cumartesi Maltepe-Dragos arasında denizin üzerinde Sarımtrak bir madde görürüyom. Misinalara sarıyor ve ağırlaştırıyor. Bu madde yüzünden balıkta yok 2 gündür bu bölgede. Acaba ne olabilir bir bilgisi olan varmı ?
Bul
AYNI MADDE GEBZEDE DE VARDI 2 GÜN BOYUNCA İĞRENÇ BİŞEY NE OLDUĞUNU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Bul
Marmarada var galiba. Henüz bizde yok. İnşallah gelmez.

Burada ne olduğu yazıyor.

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5470
Bul
Ya bu değişik bişey sümüksü bir yapı ama kirlilikten olduğu belli.misinalara yapışıyor yüzeyi kaplamış.bir de ellerim kaşınıyor dün denizden midye topladım yem yapmak için şu an ellerim ufak ufak iltihap olmuş durumda aman dikkat edin mikrobik bir yapıda bu iğrenç sıvı.
Bul
büyük bir ihtimalle gemilerin kaçak olarak boşalttığı sintine olabilir Sad
Bul
Lez arkadaşlar afala konu açmıştı bununla ilgili hüseyinin verdiği linki takip ediniz lütfen
dınızın anası cogalıyo arkadaslar denız anasının kalıntısı onlar .
Bul
Lez diyorsunuzda bu gemiler sintine diye kimyasal atık boşaltmazmı oradaki bürokrasiyi bilmiyorum ama diğer yerlerdeki bürokrasiyi bildiğim için nede olsa onlarda tc memuru olduğuna göre burası Türkiye mantığıyla nükleer kimyasallar bile boşaltıyorlardır bu denizlere para herzaman tatlı geliyor bu insanlara
Bul
gemilerden olabilir çünkü işim gereği madeni yağlarla fazla haşır neşir oluyorum bazı yağlar (özellikle şanzuman ve motor) yağları suyla karışınca tuhaf sarımtırak sümüksü ve hafif köpüklü bir hal alabilir aynı zamanda da bünyesinde bakteri ürediğinden kötü bir koku yayar.
Bul
arkadaşlar daha önce bo konuyu acmiştım okursanız tam olarak anlayacaksınız gemilerden sıltıne bırakamazlar cezası cok ağır arkadaşlar sonra bu lez butun marmarada mevcuttur hemen hemen su üstünde var kısım kısım arkadaşlar....

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5470
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Denizin dibini gösteren tekne ilgi çekiyor sirenia 10 2,326 11-10-2011, 12:25
Son Yorum: orhanekmekci
  Sizin fikriniz nedir? Bahadır Sarıca 14 2,529 13-04-2009, 20:50
Son Yorum: MaVrUşGiL
  denizin bereketi bucalıfikret 18 2,766 26-10-2007, 02:20
Son Yorum: SinekOltasi
  Denizin Kalitesini Düşürüyor AFALA 14 2,731 24-05-2007, 09:25
Son Yorum: SerenaY66