Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3000.üye aramıza hoşgeldin
GURHAN yazdı:Ben oğlumu doğduğu gün üye yapmak istiyordum ama 3000. üyeyi bekleyeyim demiştim. Ve bugün bir yakınımızın cenazesi için memlekete gittiğimden az daha kaçırıyordum 3000 i. Ama Nihat sağolsun incelik göstermiş ve üyelik kaydını yapmış. Böylelikle Bizim Emir sitemizin en genç üyesi oldu. Çok teşekkürler arkadaşlar.

işallah babası gibi krakerci olmazda balıkçı olur hoş geldin 3000 EMİR he he he yakıştıda hani bu arada gürhan başın da sağolsun.mekanı cennet olsun.AlkisAlkisAlkis
Bul
Sağolasın abi. Mürselin dedesini defnettik bugün. Mekanı cennet olsun.
Bul
Emirçay tabii ya hiç uyanamadım Emirçay paylaşımlarını bekleriz artık .İnş. baban gibi kraker tutmazsın
Bul
Hadi yaw ben seni farketti diye düşünmüştüm. Smile)))))
Bul
gerçekten uyanamadım bu aralar grip falan ayakta yıkılıyorum zaten mesajlardan sonra uyandım sen şimdi ona şu mıknatıslı balık tutma oyuncaklarından al şimdiden başlasın zargana topu al onunla oynasın hehe
Bul
Harun yazdı:gerçekten uyanamadım bu aralar grip falan ayakta yıkılıyorum zaten mesajlardan sonra  uyandım sen şimdi ona şu mıknatıslı balık tutma oyuncaklarından al  şimdiden başlasın zargana topu al onunla oynasın hehe

Smile)))) Ben niye alıyorum yaw. Harun amcası levrek alsın yollasın. Artık mıknatıslı mı olur, canlı mı bilmem. Ona sen karar ver. Sabah inşallah biraz palamut yakalarım da tanışırlar oğlumla hehehe...
Bul
GURHAN yazdı:
Harun yazdı:gerçekten uyanamadım bu aralar grip falan ayakta yıkılıyorum zaten mesajlardan sonra  uyandım sen şimdi ona şu mıknatıslı balık tutma oyuncaklarından al  şimdiden başlasın zargana topu al onunla oynasın hehe

Smile)))) Ben niye alıyorum yaw. Harun amcası levrek alsın yollasın. Artık mıknatıslı mı olur, canlı mı bilmem. Ona sen karar ver. Sabah inşallah biraz palamut yakalarım da tanışırlar oğlumla hehehe...
Sen palamut yakala bugün soluğu hemen orada alıyorum
Bul
abi 30000 kişi burda buluşursa nası olcak o???her kafadan bi ses çıkacak,konu üstüne konu,rapor üstüne rapor.bence emirçaydan sonra kimseyi almayalım siteye
şaka tabikide hoşgeldin kardeşim.filoyu genişletiyoruz.memleketin ayak basmadığımız keşfetmediğimiz yeri kalmayacak böylelikle...
Bul
3000 emirçay aramıza hoşgeldin iyiki doğdun geleçeğin balıkcıları allah bizlere ömür versin sizlerle paylaşma vırsatımız olur harun bu arada başın sağolsun ...7183Selams
Bul
S.A. arkadaşlar ben 3000 .üyemizin bizden biri olacağını hiç aklıma getirmemiştim.süpriz oldu.adı da çok güzel.kulağa hoş geliyor.allah uzun ömürler versin.piyasada satılan mıknatıslı balık oyuncakları başlangıç için güzel.o oyuncaktan kızıma aldım.bende oynayayım dedim.balıklar çok aç gözlü ağızlarını kapattıkları an yok.keşke gerçektede böyle olsa.sen zaten 3,5 yaşından sonra al derim.ancak anlar.ama illada ben alırım evde boş vakitlerimde zaman geçiririm dersen hemen almanı tavsiye ederim.tekrar hayırlı olsun.

mürselin dedesi içinde başınız sağolsun.allah mekanını cennet etsin.mübarek ayda vefat etmiş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hoşgeldin 2017 orhanekmekci 12 634 03-01-2017, 16:00
Son Yorum: rusan
  Hoşgeldin 2013 orhanekmekci 30 4,448 04-01-2013, 22:24
Son Yorum: mariner8
  Woiwodia hoşgeldin araphüso26 26 3,567 24-09-2012, 14:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Oğlumuz Sarp Aramıza Katıldı;Darısı olmayanların başına:) merttekol 70 8,405 11-10-2011, 23:20
Son Yorum: merttekol
  hoşgeldin yalova tatar 15 2,232 21-07-2008, 23:02
Son Yorum: H.A.R.U.N
  k.kara balık aramıza hoş geldin.. big fish onur 1 1,495 17-07-2007, 22:40
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi