Yorumları: 443
Konuları: 61
bu ayin 1,inden itibaren avusturalyada avlanan bu balikgin,avlanmasina yine limit ve santim uglulandi,yeni aldigim mail,e gore eskiden bu baligin 27cm de avlanirken yeni kanuna gore 28cm,cikti ve 28 cm arasi 10 tane,bu resimdeki buyuklukte tutulan yaklasik kilosu 4 kilodan yukarilarinda kisi basina 3 tane tutma yasagi getirildi.bu baligin buradaki adi sneppar, tadi ve fiyati acisindan degerli baliklardan sadece 1 tanesi,bu baligin yumurtadan ciktiktan sonra 27 cm gelmesi yaklasik 4 sene gibi bir zaman surecinde 27 cm gelmekte,elimdeki tuttugum eski resimdeki balik yaklasik 4 kilo ve kac yilda bu seviyeye geliyor,neslinin korunmasi icin her sene kitapciklarda,balik ev belgesi satilan is yerlerinde,balik aci bultenlerinde ve hatta malzeme satilan isd yerlerinde camlara asilip insanlarin bilmesi saglaniyor,ve bui kadar sene gittigim avlarda bir cok kisinin avlarini seyrettim ve cogunun yakalanma riski veye uyumlu insan,adinda baliklarin denize burakildigini gordum...
Yorumları: 7
Konuları: 1
Türkiyede
Sinagrit Dentex dentex 20 cm
Olarak izin veriliyormuş
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
işte bu tür balıklara hastayım.ama çaresi yok.baka baka bi hal oluyoruz
hakan görmeyeli kilo almışsın sanırım.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
uğraşma hakoyla serenay balık küçükde ondan büyük görünüyor hako yoksa bir dirhem bir çekirdek baksana
Yorumları: 443
Konuları: 61
Kamil ILIPINAR yazdı:uğraşma hakoyla serenay balık küçükde ondan büyük görünüyor hako yoksa bir dirhem bir çekirdek baksana
ya o eski gecen seneki resim,sigarayi burakinca kilo oldu ama erittik.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Vallahi tebrik ederım. Sigarayı bırakman süper. Umarım bu yıl başlamamışsındır.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hako nerelerdesin kardeşim uzun süredir senden avla ilgili bilgilenemiyoruz. O elindeki sinaritin 2,5 kglığını yaklaşık 2 sene önce yakalamıştım şimdilerde sadece ara ara palazını kıstırabiliyorum. Sana bol şanslar
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hakan paylaşım için teşekkürler böyle bir balığı kıyıya çekmek isterdim...
Yorumları: 23
Konuları: 1
ya acıkta avlanamadıgımız gibi böle balıkları da görünce içimiz gidiyor valla... en kısa zamanda karadenize acılmak lazım.. havalar bozulmadan.
Resim ve bilgi için tsk.