Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gırgır Tekneleri Kıyıya kaç metre yakına ağ atabilir ?
Arkadaşlar dün akşam saat : 21:00 sıralarında Kartal dan Bostancıya giderken Dragos açıklarında kıyıdan 50-60 m açıkta bir gırgır teknesi gördüm. Durdum ve 5-10 dk izledim, bana çok yakın gibi geldi. Bukadar yakında Av yapmaları yasalmıdır merak ettim ?
Bul
valla murat hocam bu konuda benim hiç bilgim yok.olsa olsa en sağlıklı biligiyi cengiz kaptan verebilir diye düşünüyorum.
Bul
gecen sene bizim buradada aynı şey oldu sahil güvenliği aradım bana kıyıya yakınlığın önemli olmadığını derinliğin önemli olduğunu bununda 10 kulaç olduğunu söyledi rastgele
Bul
Gırgırlara bir av yasağı var 3-4 ay gerisi palavra sirkülerde kanun varmı var tarzında yapılmış birşey biz forumda yaşatmaya çalışıyor ve uyguluyoruz bizden başka ve duyarlı vatandaşlardan başka sirküler dinleyenmi var ALLAH AŞKINA Sirküler dinleyeni bırakın adını duyan varmı Açık konuşmak gerekirse bende adını duymamıştım bu forumda öğrendim
Bul
aynen harun sirküleri bende sitede ögrendim zaman yasagına denizde uyuluyor ama diger başka şeylere uyuldugunu zannetmiyorum
Bul
Galiba 10 kulaçtan sonra atabiliyorlar. Mesele kanunlara uymaktan ziyade kanunların değişmesi.
Gelişmiş ülkelerde acaba vapurun çevresine ağ atıp vapuru yakalayan gırgırcılar var mı? Yoksa şehir dışında açık denizlerde mi avlanıyorlar? Veya bu araçları kullanan kaç ülke var?

İstanbul kendine has bir şehir. Hiç bir şehirin merkezinden deniz geçmiyor. Balıkları düşünmüyorlarsa. Gırgırların görüntü kirliliğini düşünsünler.

Çok iyi avcılarsa açık denize karadenize giderler balığı bulurlar. Zaten boğaza sıkışmış olan balığı almak kolay. Kıyıdan dolaşa dolaşa topluyorlar. Hele geceleri.
Bul
Boğaziçi yazdı:Galiba 10 kulaçtan sonra atabiliyorlar. Mesele kanunlara uymaktan ziyade kanunların değişmesi.
Gelişmiş ülkelerde acaba vapurun çevresine ağ atıp vapuru yakalayan gırgırcılar var mı? Yoksa şehir dışında açık denizlerde mi avlanıyorlar? Veya bu araçları kullanan kaç ülke var?

İstanbul kendine has bir şehir. Hiç bir şehirin merkezinden deniz geçmiyor. Balıkları düşünmüyorlarsa. Gırgırların görüntü kirliliğini düşünsünler.

Çok iyi avcılarsa açık denize karadenize giderler balığı bulurlar. Zaten boğaza sıkışmış olan balığı almak kolay. Kıyıdan dolaşa dolaşa topluyorlar. Hele geceleri.

Haklısın kardes... ama karadenizde o işi yapmak sıkar biraz. zaten becerebilseler geLip dragos acıklarında dururlar mı Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi