Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmarit
Arkadaşlar lüferin değerli yemi izmarit yana döne aranmaktadır görenlerin duyanların insaniyet namına haber vermelerini rica ediyorum (İstanbulda)7272
Bul
Eminönü: Köprüde ve iskelelerde var. Ben hiç boş dönmedim oradan. Özellikle iskelelerin orada 2li 3lü çekiyordum.
Bul
Boğaziçi yazdı:Eminönü: Köprüde ve iskelelerde var. Ben hiç boş dönmedim oradan. Özellikle iskelelerin orada 2li 3lü çekiyordum.

Hüseyin var dı halen varmı biliyorsun boğazda popülasyon her 10 15 günde hızla farklılık gösteriyor en son güncelliğinide yazarsanız daha iyi olur
Bul
Harun yazdı:Arkadaşlar lüferin değerli yemi izmarit yana döne aranmaktadır görenlerin duyanların insaniyet namına haber vermelerini rica ediyorum (İstanbulda)7272

harun abi gözünü seviyim şü izmariti bulur bir av yaparsan mümkünse şunu yemin takılışı ve balığın yakalanışı dahil bi video haline getirsen nasıl makbule geçer biliyomusun, bak hatta videoyu buraya ekleme eğitim cdsi olarak sat ben talibim Smile
Bul
5-6 gün oldu olta almak için oradan geçtim tutuyorlardı. 2 aydır falan devamlı var yani. Balık oradan ayrılmıyor. Sadece rüzgarlı havada biraz kesiyor. Ama Abi nasıl canlı tutacaksın hemen ölüyor. İstavritten çok daha dayanıksız. Kovaya koydunmu hemen yan yatıyor.
Bul
alien13 yazdı:
Harun yazdı:Arkadaşlar lüferin değerli yemi izmarit yana döne aranmaktadır görenlerin duyanların insaniyet namına haber vermelerini rica ediyorum (İstanbulda)7272

harun abi gözünü seviyim şü izmariti bulur bir av yaparsan mümkünse şunu yemin takılışı ve balığın yakalanışı dahil bi video haline getirsen nasıl makbule geçer biliyomusun, bak hatta videoyu buraya ekleme eğitim cdsi olarak sat ben talibim Smile
Murat merak etme bir video yaparım tabiiki beleş hahaha www.amatorbalikci .net ayrıcalığı
Bul
Harun yazdı:
alien13 yazdı:

Murat merak etme bir video yaparım tabiiki beleş hahaha www.amatorbalikci .net   ayrıcalığı

abi yok sen video yapmazsan biz karar verdik peşine bi paparazzi takıp olayı gizli görüntülettirecez, hayır korkuyoruz sen balığa diye arada çapkınlığa çıkıyosan kötü olacak diye Smile)))))
Bul
Boğaziçi yazdı:5-6 gün oldu olta almak için oradan geçtim tutuyorlardı. 2 aydır falan devamlı var yani. Balık oradan ayrılmıyor. Sadece rüzgarlı havada biraz kesiyor. Ama Abi nasıl canlı tutacaksın hemen ölüyor. İstavritten çok daha dayanıksız. Kovaya koydunmu hemen yan yatıyor.

çanlı tel livara dönerkende denizden taze su çekiyorum kovaya ağzınada bir poşet geçiriyorum poşetin üstünede kovanın ipini koyuyorum böylece su sarsıntıdan dökülmüyor taa eminönünden karaburuna canlı kıraça götürmüştüm yaww hehe ne gündü yaww
Bul
evet eminönünde var bende 2 ,3 gün önce geçtim
Bul
alien13 yazdı:
Harun yazdı:
alien13 yazdı:

Murat merak etme bir video yaparım tabiiki beleş hahaha www.amatorbalikci .net   ayrıcalığı

abi yok sen video yapmazsan biz karar verdik peşine bi paparazzi takıp olayı gizli görüntülettirecez, hayır korkuyoruz sen balığa diye arada çapkınlığa çıkıyosan kötü olacak diye Smile)))))

Aman murat oraları kurcalama gözümüz balıktan başka birşey görmüyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmarit takımı acemikaptan 6 2,756 28-08-2009, 18:56
Son Yorum: lazman

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi