Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31 ağustos 2007 çiftliköy raporu
bu akşam moralsiz bi vaziyette balığa gittim neden diye soranlara benim arabama otobüs çarptı ALLAH tan durağan vaziyetteydim otomda kimser yoktu o işlerle uğraşıyodum bugün kaporta boya falan  neyse deniz muhteşemdi balıkta güzeldi kiracının oğlunla çıktım aşağı yukarı 6 kilo falan tuttuk ve sonra eve tlf ettim mangal yakın diye saolsun yakmışlar mahalleyi bide bana yardım eden gençleri çağırdım bir güzel afiyetle tertemiz kalktık sofradan resimler bu günden estantenelar saygılar kafam güzel BALIK RAKI TATARIN HAKKI .hesabı ha bu arda unutmadan eski miçom da ordaydı acayip balık aldık Z-A-F-E-R dayın balık istedi tepede mangalm yapcaz ona göre
Bul
Geçmiş olsun.

Abi kurutamadanız orayı en iyisi sizin oraya bir kaç gırgır gönderelim. Yarım saatte köküne kibrit suyu Smile) Ne dersin hazır çıkmışlar zaten aranıp duruyorlar.

Bereketli olsun.
Bul
Geçmiş olsun tatar,cana değil mala gelsin.mal yenilenir. Resimlere baktım; ulan acaip adamsın tatar,helal olsun. bütün mahalle balığa doymuştur.
Bul
hüseyin bu akşam beni limana çağırdılar eğlence var havai fişekler atcaklardı ben gidemedim bütün büyük makinalar karadenize çıktılar bu akşam he he he marmara bize kaldı .
Bul
yalova tatar yazdı:hüseyin bu akşam beni limana çağırdılar eğlence var havai fişekler atcaklardı ben gidemedim bütün büyük makinalar karadenize çıktılar bu akşam he he he marmara bize kaldı .

Abi niye seviniyorsun adamlar marmaranın damarını kesiyorlar. Karadenizdeki balık marmaraya geçse fena olmaz mı? Boğazdan aşağıya geçirmeyecekler balığı. Biz şu an Karadeniz balığı yemeye başladık o kadar lezzetli ki yiyen bilir.Smile)
Bul
RaPaLaCı yazdı:Geçmiş olsun tatar,cana değil mala gelsin.mal yenilenir. Resimlere baktım; ulan acaip adamsın tatar,helal olsun. bütün mahalle balığa doymuştur.

abi sadece mah lenin çocukları çağırdım bu akşam onlar doydu hepside ALLAH razı olsun erden amca dediler buda bana yetti herşey başım gözüm üstüne insanları mutlu etmek bana yetiyor
Bul
Boğaziçi yazdı:
yalova tatar yazdı:hüseyin bu akşam beni limana çağırdılar eğlence var havai fişekler atcaklardı ben gidemedim bütün büyük makinalar karadenize çıktılar bu akşam he he he marmara bize kaldı .

Abi niye seviniyorsun adamlar marmaranın damarını kesiyorlar. Karadenizdeki balık marmaraya geçse fena olmaz mı? Boğazdan aşağıya geçirmeyecekler balığı. Biz şu an Karadeniz balığı yemeye başladık o kadar lezzetli ki yiyen bilir.
hüseyin sıraya dizilseler buraya geçecek balığın önünü kesemezler kısmet nerdeyse ordadır kah sende kah bende olsun ama yinede bir hafta sonra tezgahlar palamut ,lüfer ,kaynar kısmetse bende burda sizlere palamut lüfer resmi yollucam oltayla tuıtutulmuş
Bul
yalova tatar yazdı:
Boğaziçi yazdı:

Abi niye seviniyorsun adamlar marmaranın damarını kesiyorlar. Karadenizdeki balık marmaraya geçse fena olmaz mı? Boğazdan aşağıya geçirmeyecekler balığı. Biz şu an Karadeniz balığı yemeye başladık o kadar lezzetli ki yiyen bilir.
hüseyin sıraya dizilseler buraya geçecek balığın önünü kesemezler kısmet nerdeyse ordadır kah sende kah bende olsun ama yinede bir hafta sonra tezgahlar palamut ,lüfer ,kaynar kısmetse bende burda sizlere palamut lüfer resmi yollucam oltayla tuıtutulmuş

Biraz abartsakta bi görsen buradaki durumu Abi. 10 dk'da karşıya geçen vapur, ağların arasından dolana dolana 25 dk geçtiği oluyor. Bazen balık gibi ağa takılıyor. Aynı anda 25 tane gırgır sayıyorsun denizde. 1100 metre ağ atıyorlar ve günün 24 saati mutlaka çalışan gırgır görebilirken balığın hala daha geçebilmesi çok zor oluyor. Ama mutlaka sürülerin kenarlarında kalanları toplayamıyorlar. Onlar devam ediyor. Herşey Allah'tan.
Bul
abi çok güzel görüntüler..çok güzel bir ziyafet yapmışsın..ellerine sağlık..geçmiş olsun sana bişi olmasın da...bir tatarımız var şurda başka yok..sağlığına duacıyız..saygılar..rastgele..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi çok güzel görüntüler..çok güzel bir ziyafet yapmışsın..ellerine sağlık..geçmiş olsun sana bişi olmasın da...bir tatarımız var şurda başka yok..sağlığına duacıyız..saygılar..rastgele..

ozan yalovad a bi tatar avusturalyada bi tatar istanbulda bi tatar en topalı iskemlede bi tatar afrikada sarmışız BoboBoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10-13 agustos 2016 levrekler LeVrEkCi 24 1,901 30-08-2016, 09:33
Son Yorum: LeVrEkCi
  28 Ağustos 2015 çeşme. Arkadaşım Mehmet ile Salih Reis 21 2,219 09-10-2015, 22:14
Son Yorum: tahsinmersin
  15 Ağustos 2015 Çeşme Salih Reis 10 1,278 07-10-2015, 08:20
Son Yorum: Salih Reis
  şimdi KUZU zamanı , 02.10.2007 Antalya Salih Reis 18 4,089 29-01-2013, 18:46
Son Yorum: Mufi
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,741 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,771 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,791 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,633 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 4,932 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü: