Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazana bakın hele
arkadaşlar gördüğünüz sazanı tabir caizse dağın başında tutuyorum 5 6 sene önce göletten tuttuğum balıkları tarla sulamak için açtığımız kuyuya atmıştık şimdi çok güzel keyifle tutuyoruz

http://www.hemenpaylas.com/download/1459...5.MOV.html

buda aynı dosyanın avi si
http://www.hemenpaylas.com/download/1467...5.avi.html
Bul
ya arkadaşlar hiç mi dikkatinizi çekmedi görüntüler hiç kimse mesaj yazmamış.
bu video tamamen gerçek öyle yabancı videolar gibi ruhsuz zevksiz değiller.
Bul
sssuvari arkadaşım ilk verdiğin link bozuk,ikinci linktede sadece ses var görüntü yok,yeniden yüklersen bence daha iyi olur,arkadaşlar seyredebilirse sana cevap yazarlar muhakkak..rastgele..Confused
Bul
sssuvari arkadaşım evet linklerde sorun olduğu için hiç bir şey yok.than arkaşımız doğru söylüyor.Neye yorum yapmalıyız o zaman.Sen bir daha yükleyebilirsen ilk yorumlardan bir tanesi benim olacağı kesindir.Hadi bekliyoruz.
Bul
valla bişey seyredebilsek yazacaz ama ..ortada bişey yokki
Bul
ah bişeyler görebilsemde yokki ne yazim
Bul
ben baligi gordum Smile winamp ile baktim. divx driver' inizdan dolayi göremiyor olabilirsiniz arkadaşlar.

suvari kardeş bu balığı yedin mi? minnacık bu! ( biraz önce levrekcibabanin levrek resimlerine bakmıştım. ondan dolayimi bana küçük geldi acaba! )

Cüneyt
Bul
bu hemen paylaş com a video çekimleri gönderebiliyormuyuz acaba yaww ne cd ler var lüfer çekerken kenarda levrekleri eve getirirken 25-30 tane lüferle balıktan gelirken varda var acaba olurmu
Bul
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız seyretmişler bence video oynatıcınızı bi kontrol edin kodek falan yükleyin
Balıklar küçük ama çok etliler aynı zamanda da çok lezzetlilerdi. Balık popilasyonu çok fazla olduğu için biraz azaltmak zorundaydık onun için balıkların bi kısmını yedim Smile

yemleme falan yapmıyoruz tamamen doğal ortamında yaşıyor. söğüt ağacı onlar için çok güzel bir besin kaynağı oluyor. ağaca konan sinek kelebek ve kurtlarla besleniyorlar. istisna olarak tabi gittiğimde yanımda ekmek götürüyorum
________
Bul
orhan güzel
1979 kaman/kırşehir
www.bayramozukoyu.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bi bakın, adam nasıl balıga çıkıyor:) haydud 10 4,352 12-11-2006, 22:08
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi