Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sayın Arkadaşımız Tatar 77
Tatar 77 nickli arkadaşımız beni siteden eklemiş.Belli bir zamandan sonra kendisi rar uzantılı bir kaç dosya göndermeye başladı.Ne amaçla yaptı bilmiyorum ama kendisine o kadar yazamama rağmen daha cevap almış değilim.Arkadaşlara önemle duyurulur rar uzantılı bilmediğiniz dosyaları almayın her an bilgisayarınız göçebilir.Benden hatırlatması.
Saygılar Sevgiler....
Bul
uyarı için teşkr.geçen günde aaynı mevzu dönüyordu.konu hakkında uyarıları arttıralım....
Bul
Yanlış bir üye ismi yazdınız sanırım.Ben böyle bir üye bulamadım.
Bul
virüs kapmıştır belki haberide yoktur bende fabrikada onlarla uğraşıyorum bırak bize bulaşan asya kökenli baya bi terletti Smile
Bul
Eşkiya Hunter yazdı:Tatar 77 nickli arkadaşımız beni siteden eklemiş.Belli bir zamandan sonra kendisi rar uzantılı bir kaç dosya göndermeye başladı.Ne amaçla yaptı bilmiyorum ama kendisine o kadar yazamama rağmen daha cevap almış değilim.Arkadaşlara önemle duyurulur rar uzantılı bilmediğiniz dosyaları almayın her an bilgisayarınız göçebilir.Benden hatırlatması.
Saygılar Sevgiler....

Erdem kendisine gönderilen bir zip dosyasını açmasıyla bilgisayarına virüs bulaşmış ve ben de dahil listesinde kayıtlı tüm kişilere bu dosyalar gönderilmeye başladı. bu konuda tatarın dosyayı açması dışında bir hatası olmadığı gibi yapabileceği birşey de yoktur. Bilgisayarı format atılmak üzere bakıma gitmiştir. sizin "sen kimsin,niye dosya gönderiyorsun"diye msn den gönderdiğiniz mesajınıza da erdemin cevap verip özür dilediğini biliyorum. bu sanırım gözünüzden kaçtı veya erdemi engellede iseniz mesajı size ulaşmadı. bu yazdığınız mesajada şu an için cevap yazması bilgisayaran serviste olması nedeniyle mümkün değildir. Bu arada birçok arkadaşımız birbirinin msn adreslerini siteden ekliyor,zaten eklenmesini sakıncalı görmediğimiz için o bölüme m sn adreslerimizi yazıyoruz.
Bul
aynı dosyayı banada yolladı kimseye gösterme en güzel resimlerim diye hemen engelleyip sildim.... aklınızda bulunsun cevap dahi vermeyin....
Bul
Arkadaşlar msn deki son etkili virüs tehlikesi bu dosyadadır. Kişinin msni internete bağlanmıyor gibi gösteriyor ama arka planda bağlanarak listesindeki tüm insanlara bu dosyaları gönderiyor; size tavsiyem Norton 360 Antivirus kurmanız yada Nod32 antivirüs kurmanızdır 2 si de bu virüsü tanıyorlar
bu kişilere yazdığımızda neden cevap alamadığımız ise o anda msn bağlantısı kurulamadı diyerek bağlı değilmiş izlenimi veriyor veya
sizin msn bağlı iken dosyalar habersizce gönderildiğinden yazmış oldugumuz bu yazılar ulaşmıyor bilginize !!!
Virusten kurtulmak için ;
Bilgisayarı formatlamak gayet iyi bir çözüm olacaktır.
Bul
arkadaşlar bu aralar bu tip olaylar çok oluyor msn adreslerine virüslü dosya gönderiliyor genelde cezbedici resimler gönderiyoruz diyorlar yada siz kazandınız tebrikler tarzı yazılar gönderiliyor bu tip dosyaları boş bulunıp kabul ettiginizde sizde msn inizdeki diger kişilere aynı dosyayı gönderiyorsunuz aman dikkat
Bul
Bana bu şahıstan 2 defa üst üste böyle rar uzantılı dosyalar gelince ben yazdım cevap gelmedi.Niye gönderiyorsun bu dosyaları diye yazdım kendinden bir cevap alamadım.Daha sonra sildim ve engelledim bu zaman zarfı içinde bana bile cevap gelmedi.Bende yanlış anladım bana bile bile virüslü dosya gönderiliyor diye.Onun bir kusuru yoksa bilgisayardan kaynaklanan bir durum ise kusura bakmasın.Özür dilerim ama benim yerimde başka bir kişi olsa aynı şeyi yapardı.Sadece uyarmak istemiştim.
Saygılar Sevgiler.
Bul
abdurrahman ben cevap yazdım benden kaynaklı diil dşye vede tlf olan arkadaşlarada bizzat tlf ettim gecenin bi yarısı banada yine bu siteden arkadaştan geldi ama ben stem etmedim vede onunla konuşuyoduk bir den geldi tamam bende seni engelledim zaten merak etme bundan sonra gelmez.rapalacı bu konu (virüs) konusuda açtı benim nick ve adımıda verdi bende msn logomda büyük harflerle yazdım benden gelen resimleri almayın diye .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan eray arkadasımız harun77 73 8,178 25-05-2009, 16:53
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi