Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sirti nedir
sirti nedir ,nasil uygulanir ,rauf abinin video konusunda bahsedilmis ,tekneci arkadaslardan aciklama olursa cok sevinirim
Bul
bahri ben az çok biliyprum ama bu işin uzmanı olan arkadaşlar açıklamayı yapsın bende siteden öğrenmiştim sırtının ne olduğunu
Bul
yıldırıms74 yazdı:bahri ben az çok biliyprum ama bu işin uzmanı olan arkadaşlar açıklamayı yapsın bende siteden öğrenmiştim sırtının ne olduğunu
sagol sukru nihat gelince yazar heralde cevabini bende merak ettim neyse,sahte yemle gezinirken yakalama usulu biliyordum ama derin su balikciliginda bahsedilmis heralde degil
Bul
Bahrii benim daha önce açtığım konuların içinde sırtı tekniği hakkında bazı bilgiler bulabilirsin. Sizin oralarda çok iyi iş yaptığını kılıç avcılarının videolarından izliyorum. Avlamak istediğin balığın cinsine ve denize göre değişkenlik arz eden malzeme, mesafe, sürat ve bağlama şekilleri olan avcılık yöntemlerinden birisidir SIRTI çekimi. Ben genellikle Levrek, Sinavrit, Akya ve melanura çekiyorum eğer detay istersen onu da açıklarım. Tekne ile yol alırken rapala dediğimiz yada başka seçeneklerle denize saldığımız oltamızın büyük balık küçük balığı yutar felsefesi ile yaptığımız avlanma çeşididir.
Bul
ALTAYLI yazdı:Bahrii benim daha önce açtığım konuların içinde sırtı tekniği hakkında bazı bilgiler bulabilirsin. Sizin oralarda çok iyi iş yaptığını kılıç avcılarının videolarından izliyorum. Avlamak istediğin balığın cinsine ve denize göre değişkenlik arz eden malzeme, mesafe, sürat ve bağlama şekilleri olan avcılık yöntemlerinden birisidir SIRTI çekimi. Ben genellikle Levrek, Sinavrit, Akya ve melanura çekiyorum eğer detay istersen onu da açıklarım. Tekne ile yol alırken rapala dediğimiz yada başka seçeneklerle denize saldığımız oltamızın büyük balık küçük balığı yutar felsefesi ile yaptığımız avlanma çeşididir.
abi o teknigi bizde kullaniyoruz yarin tekrar kullancam tuna icinde ,rauf abinin derin su avciliginda bahsetmisin onun icin kafam karisti,derin suyla ilgili zannettim ,ben yanlis anlamisim tesekkur ederim
Bul
bahri yarın tunaya gideceksen kasap kancası ile çamaşır ipide al yanına Big Grin

bakarsın oltan kopar bunları bağlarsın Bobo
Bul
yıldırıms74 yazdı:bahri yarın tunaya gideceksen kasap kancası ile çamaşır ipide al yanına Big Grin

bakarsın oltan kopar bunları bağlarsın Bobo
sukru 5 saat sonra todd a tlf adip kaldircam ,o mercana gitcez zannediyor heheheheh simdi raporlara baktim cok guzel sabahleyin suda cok guzelze buyuk ihtimal direk oraya gelip giderken tunaya denicez ,sonra dibe gem fish veya blue eye cod denicem ,diptekilere zaten kasap kancasi takiyoz hehehehe tunaya hic dusunmemistim ,uzerinde camasirlar olmasaydi dusunurdum
Bul
tamam işte çamaşırlar üzerinde iken sal suya sende rapala takmana da gerek olmaz :

ademi al git en iyisi harika bir cumartesi avı olur senin için Bobo
Bul
yıldırıms74 yazdı:tamam işte çamaşırlar üzerinde iken sal suya sende rapala takmana da gerek olmaz :

ademi al git en iyisi harika bir cumartesi avı olur senin için Bobo
400 metreye yemlemeye gerek yok sukru ,adem gelirse kesin kusar ama ziyan olur mercan a gitseydim olurduda ,hadi iyi geceler herkese isallah guzel raporlarla geliriz 4 saat uyurum artik ,hicte hazirlikta yapmadim gece 1
Bul
git yat tabii
burada saat 18.00 daha
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sitedeki Sorun Nedir ? mrs303 9 1,916 07-07-2008, 09:45
Son Yorum: SerenaY66
  bu misina mıdır nedir??? LeVrEkCi 23 4,241 20-04-2008, 08:07
Son Yorum: balıkcızakir1

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi