Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupalar Toplandı :))
yavrum balıklar güzel ama harun abinin uyarısına bende katılıyorum bol şans
Bul
Bende bu balığı ilk kez gördüm, harun abinin uyarısına göre bunlar küçük salınması gereken boyları, büyüklerinide merak ettim küçüğü buysa ...
Bul
Sarpa ile karıştırmayalım arkadaşlar kupes'lerin ortalama boyu 20 cm dir resimlerde ki boylarda normaldir
Bul
tebrikler güzel av
Bul
MABER yazdı:volkan arkadaşım maşallah kuppesler cop gibi,eline sağlık,şansın bol olsun,rastgele..

güzel av olmuş eline sağlık kardeşim bir de küçük arkadaşımızı azarlamadan doğa bilinciyle bilgilendirirsek bir dahaki sefere aynı hataları yapmaz bu balığın doğru yazılışını birtek kankam yapmış (küpes-küpez) valla balık almaya gitsen burda balıkcıya desen döver adamı adını öğrende öyle almaya geldiyeBoboBobo
Bul
yavrum balıklar güzel ama harun abinin uyarısına bende katılıyorum bol şans
Bul
bereketli olsun volkan senden daha iyileride bekliyorum ama haberin olsun
Bul
aferim volkan ellerine sağlık bence avında hiç bir hata yok küpezlerin bende çok fazla büyüğünü görmedim hatta çarşıda bundan daha küçüklerini satıyolar..
Bul
big fish onur yazdı:aferim volkan ellerine sağlık bence avında hiç bir hata yok küpezlerin bende çok fazla büyüğünü görmedim hatta çarşıda bundan daha küçüklerini satıyolar..

Aslında arkadaşlar yanlış anladı. Volkan'nın imzasında bir yazı vardı ona istinaden uyarıldı. Kupes'lerin boy'ları konusunda değil
Bul
Fisherman yazdı:
big fish onur yazdı:aferim volkan ellerine sağlık bence avında hiç bir hata yok küpezlerin bende çok fazla büyüğünü görmedim hatta çarşıda bundan daha küçüklerini satıyolar..

Aslında arkadaşlar yanlış anladı. Volkan'nın imzasında bir yazı vardı ona istinaden uyarıldı. Kupes'lerin boy'ları konusunda değil

oktay abi olaya açıklık getirmen gayet iyi oldu ben yazıyı görmediğim için ve sanırım bazı arkadaşlarda görmemişki yanlış anlaşılmaya sebep oldu cünki arkadaşların yazdığından dolayı volkanın tuttuğu balıklarla ilgili olduğunu düşündüm..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi