Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ağlamak İstiyorum.
yav... yarın mesai yok. Balığa gitsem nereye giderim.. ehliyetim yok ki Kartal'a, Kandilli'ye, Kanlıca'ya gideyim.. Gitmesine giderim ama ehliyetim yok. Ağlamak istiyorum arkadaşlar. Yüreğim burkuldu, canım yanıyor. Benim niye kimsem yok.
Bul
sen nerelerde ikamet ediyorsun yaww istanbulun heryeri deniz her yerinde balık var kalenderde benim parke ustalarım cok bol ve iri istavrit tutuyorlarmış bu aralar haftaya bende sabahları takılırım arada maksat spor olsun
Bul
İstanbul Çekmeköy'deyim ben. Arabam var ehliyetim yok. Ben yanımda bi arkadaş istiyorum Levrekci Baba...
Bul
burhancım bu gece saat 22 den sonra denizdeyim gel sende alayım seni haydarpaşa dan daha ne diyiyim mübarek pazar akşamı döneriz 2 gün denizde düşünsene hayata bak offf beee
Abi iki gün deniz de ne yaparım ben yav Sad Yüzme bilmiorum nasıl olcak düşerim suya kusarım denize. Sad
Bul
valla bu hafta sonu ne arkadas olabilirim nede arkadas alabilirim misafirlerim var ailece 3 aile lüfere takilacaz hanımlar eve biz balıga baska zaman bogazda takılabiliriz ben haftaya sabahları kalenderdeyim kısmetse sonuçları haftaya kısmetse bi aksilik olmassa avda olursa gönderirim
Bul
Olur beklerim Sad
Bul
sarayburnuna git.perşembe günü 13 kilo iri istavrit aldım..yarısını sıyırtmayla yarısını çapariyle aldım..beyaz floş beyaz iğne 17/12 olsun takım iyi balık var kaçırma...rastgelsinn dostum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AĞLAMAK İSTİYORUM ARKADAŞLARRR LeVrEkCi 10 2,857 16-12-2006, 02:21
Son Yorum: ALİCO

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi