Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
banax sx 3000
Bende geçen kış bu makinayı almıştım. Geniş kafalı sea master FP 6000. 60 ytl idi. Tabii ki yukarıdakilerle kıyaslanmaz ama sarımı çok rahat 9+1 bilye ve 4.1:1. Yaklaşık kolu bir çevirişte 1 metre sarıyor. Çapari dolsa bile makina pek hissettirmiyor. Dezavantajı: Bana biraz ağır geldi. Bir de dış malzemesi çok kaliteli değil. İçini de zaman gösterecek.
Bul
Boğaziçi yazdı:Bende geçen kış bu makinayı almıştım. Geniş kafalı sea master FP 6000. 60 ytl idi. Tabii ki yukarıdakilerle kıyaslanmaz ama sarımı çok rahat 9+1 bilye ve 4.1:1. Yaklaşık kolu bir çevirişte 1 metre sarıyor. Çapari dolsa bile makina pek hissettirmiyor. Dezavantajı: Bana biraz ağır geldi. Bir de dış malzemesi çok kaliteli değil. İçini de zaman gösterecek.

surf makinalarda 4.1 ve daha düşük devirliler kuvvetli oluyor. 3.5 devirli olsa hiç hissetmezsin sararkenSmile dediğin gibi bu makinelerin en büyük dezavantajı biraz ağır olmaları. (en az 650 gr.)istavrit yakındayken hafif kamışa takıyorum ama yinede takım biraz ağır oluyor.
Bul
Birol ve hüseyinin gösterdiği makinalarda çok çok iyi makinalar ama ben sana yinede herşeye ragmen BANAK SX 3000 hepsinden iyi diyorum.hatta idda bile yaparım bunun için.Çünkü 80-110 YTL arasında alabilirsin geniş kafalıdır uzak atımı mükemmeldir,devri yüksektir ve makina hafiftir.her türlü kamışa uyum sağlar (( BANAK SX 3000 firması ile akrabağlığım yok ))tamamen tavsiye ederim 10 Yıl kullanırsın nasıl kullanırsan kullan.Ben kullanıyoruim 8-10 tane BANAK SX 3000 var bende çok ama çok memnunum.
Bul
kullanıp göreceksin hepsi güzel
Bul
istavrit yazdı:resimdeki makinadan ben kullanıyorum güzel kullnışlı bir makina tavsiye ederim surf  kamışın fiyatını nerden aldığını yazarsan daha iyi olur

alba star ve albashopta bulabilirsin fiyatı 58 ytl gibi bişey kısık tan alırsan peşin alımda %10 indirim yapıyorlar bunun bir düşük modeli bile çok iyi idi bu ondan daha kaliteli gerisini ssiz düşünün
banax sx 3000 japon malı bulmak zor hep korea malı var ama korea malı bile çok çok iyi hele bu fiyata bir kere 80 ytl veriyosunuz ve yıllarca kullanıyorsunuz
Bul
Arkadaşlar malzeme alımında öğrendiğim bir şey var üşenmeyecen 1 gününü ayırıp kapı kapı dolaşacan ben daha çok şirket olmayan yerlerden fiyat alıyorum ve pazarlık çünkü adamın o an paraya ihtiyacı olup hiç ummadığın fiyata malı verebiliyor şurası ucuz burası pahalı diye bir şey yok tabii istisnalar hariç kimisi esnaf oluyor az karla müşteri tutmaya çalışıyor kimisi şımarık dediğim dedik oluyor böyle yerlerin üstünü kafadan çiziyorum zaten
Bul
sellam arkadaşım sea master FP 6000 makine bende de var 5 senedir kulanıyorum şimdi bir sorunum oldu misinayı tutan bilye bozuldu ve hiç biryerde parçasını bulamıyorum Bana yaptıra bilecem bir teknik servis önere bilirmisin şimdiden teşekür ederim
TÜM ARKADAŞLARA RASGELE
Bul
MAPAVRI yazdı:sellam arkadaşım sea master FP 6000 makine bende de var 5 senedir kulanıyorum şimdi bir sorunum oldu misinayı tutan bilye bozuldu ve hiç biryerde parçasını bulamıyorum Bana yaptıra bilecem bir teknik servis önere bilirmisin şimdiden teşekür ederim
TÜM ARKADAŞLARA RASGELE

ali bey hoş geldiniz.profilize yaş bilgilerinizide girerseniz hitabta yanlışlık yapmayız.
sorunuza cevap mutlaka gelecektir.sağlıklar.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Shimano aernos 3000 fa yardim lutfen Bahattin 26 5,015 05-09-2012, 23:25
Son Yorum: bill74

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi