Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek oltası
deniz levregi ve lüferi uzun olta ve durarak karedes ile avlanma haricinde ilginc baska taktiklerle tutan varsa lütfen yazsın
Bul
Levrek : Hırsız oltaya kokmuş sardalya sarılır ve üzerine basılararak ezilir sonra suya salınır (Not: Kurşun kullanılmaz) bu işlem Yakamozda yapılır.

Lüfer : http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=177
Bul
teşekkürler kaptan ilk balıga cıkmamda bunu denicem başarılıolursam levregklerden birini göndericem sana Smile
Bul
Dip kıbrısı dediğimiz 8-10 iğneli oltaya bütün taze sardalya takarak da deneyebilirsiniz.Oltayı bir kaç dakikada bir çekip yemi tazelemeniz gerekebilir ama etkili bir yöntemdir...
Bul
bütün levrek tekniklerini topluyorum buradan nisan ayında kısmetse tekneyi indirecem denize hepsini denicem tesekkürler seko
Bul
Takımın resmi bu...Rastgele...

[Resim: dip_1.jpg]
Bul
tahmin ettigim bi takımmış bizim oralarda levrek seyrek oldugu için uzun olta ile canlı yemle avlanıyoruz sizin takım sanırım daha bol levrekte daha iyi iş görür ama yinede deniyecegim tesekkürler saygılarımla
Bul
fortraftaki takımla (yalnız çelik telve 6 iğne bulunuyor benimkinde) sardalya taze ve tüm olarak sarıp, kuyruk kısmına yakın 3 iğne, orta sırta 1 iğne, karın kısmına 1 iğne, başına 1 iğne, gelecek şekilde sarıp atıyorum. güzel lüfer avlıyorum.lüfer sardalyaya ya ortadan saldırıyor yada kuyruktan.lüfer fotoğraflarını fotoğraf bölümünde görebilirsiniz.oraya göndereceğim.
Bul
tekneden bende bi denicem bakalım ne sonuc verecek tesekkürler
Bul
ben sahilden denedim.ama attığım yer limanın girişi olduğu için derin biraz.ayrıca içerde bol kefal olduğu için onlarla yemlenmeye geliyor limanın içine.bunları yakaladığım zaman su çok berraktı.güneşli bir hava vardı.14 derece sıcaklık.dün.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneden pratik levrek lüfer avı için tüyo.. LeVrEkCi 14 2,621 09-10-2015, 22:48
Son Yorum: turna
  levrek bırakması tomy77 15 6,835 06-01-2009, 12:08
Son Yorum: fotokopici
  Levrek Weasel 27 7,041 12-05-2007, 12:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  zakkum yaprağımdan levrek sırtısı GÖKSEN 19 6,083 21-02-2007, 20:40
Son Yorum: metinaksu_59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi