Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amatör rapala
arkadaşlar rapala yapmaya çalıştım sonuçta bu çıktı
tam bitmediysede sizlerle paylaşmak istedim acemi işi
bu ilk geliştirerek daha iyileride yapılabilir kuşkusuz ben
denemek istedim belki işte yapar nedersiniz ustalardan
bu arada özür çok amatörce oldu tavsiyelerinizi bekliyo
rum kıyıdan rapala çekmek tabi bununla olmasada takım
hakkında bilgi verirseniz sevinirim denizin durumu ne olmalı
sakin dalgalı gibi sevgiler selamlar rastgele.
Bul
Bu konuda yorum yapacak kadar usta deilim, ancak rengi sanırım biraz koyu balığın dikkatini nedenli çeker bilmiyorum, ama bu tür durumlarda simli oje yada fosforlu boyalar ve açık renkler de tercih ediliyo, gerçi daha bitmedi demişsin.

bence çok iyi bi başlangıç yapmışsın hem denemeden nekadar faydalı olacağıda bilinmez

acaba hazırlanan bi kalıba; piyasada yapıştırıcı veya dolgu maddesi olarak kullanılan rahat bulunan slikonlardan dökerek üzerinede fosforlu boyalar ve boncuktan gözler felan takarak ta yapılabilirmi birden aklıma geldi
Bul
neden olmasın denemek lazım herşey denemeye
değer sonuçta amatörce çalışma olursa daha iyi
işler arkasından gelir
Bul
Eline sağlık. bence hoş duruyor, balık ne düşünür bilemem. İbrahim abi yapar yorumu.. aydınlanır mesele... tekrar emeğine sağlık.. ha bu arada forumu gezin İbrahim abinin kendi yaptığı rapalalar vardı belki bir fikir verir...
Bul
Bir işe başlamak o işi bitirmek kadar önemlidir kendini geliştirirsin ayrıca bizim çok beğendiğimizi bazen balık beğenmiyor bilemeyeceğim balığın beğenisine sun bakalım ne olacak
Bul
şekil olarak kesinlikle olmamış ama bence rapalada hareket önemli hareketi uygunsa iş yapacaktır .
Bul
o rapala hareket etmez. kuyruk dümen gibi düz doğru gelir, balığın dra ilgisini çekmez. Ancak silikonlarda öyle kuyruk olur,ordada silikon kuyruk sallar.
Bul
Bence internette rapala resimlerini çıkart onları şablon olarak kullan. Parlaklık konusunuda İbrahim Abi ye danış. Benim bir rapala deneyim var ama sürpriz. İyi balık tutarsa açıklayacağım.
Bul
süper olmıuş..elinize sağlık..el emeği başka bir şey..saygılar.rastgele
Bul
abi bu yeni bir balık türümü yaaa.şaka bir yana valla bayagı güzel olmuş insallah iş yapar tebrikler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zordur yalnız amatör balıkçılık BABUÇ 14 2,429 23-04-2015, 01:24
Son Yorum: HK-18
  Rapala levrek türker 1 1,262 09-01-2014, 22:07
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bizde Neden Olmasın ! Amatör Balıkçıla Gönül vermiş Sizler... DeLi_KuRT 4 1,737 23-10-2013, 19:10
Son Yorum: rusan
  amatör balıkçı katilleri akın 8 2,350 01-08-2008, 11:59
Son Yorum: fish or die
  Mersin Yöresinin Amatör Balikcilari Adanali1 8 3,055 14-12-2006, 22:57
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi