Yorumları: 569
Konuları: 43
Kayıt Tarihi: 23-04-2007
bahri ozmen yazdı:BalıkcıSerdar yazdı:orhanekmekci yazdı:Hakan herşey mükemmel lakin fiatlarını görünce burada bu ava kaçımız çıkabilirdikki.Merakımı mazur ğör tutuğunuz balıkları nasıl değerlendiriyorsunuz.Saygılarımla.
hakikaten balıklarda güzel, paylaşımda, tuttuğunuz balıklar öyle bir iki alie ile tüketilecek şeyler değil, nasıl değerlendiriyorsunuz onları aslinda cogunlukla tag yapilip geri birakilir,tekneye alinirsa tanidiklara veya komsulara verilir ,amator balikcilarin balik satmasi yasaktir ,cok buyukte cezalari vardir ,kimiside fibreglass dan kalibini cikarmak icin tutar ,kalibini evin salonuna asarlar balikta ziyan olur tabii
mesala biz bi hafta yakalarsak geri birakcaz 50 kg lik baligi kim yicek ,yicegimiz iki kilo icin de balik oldurulmez ki
bahri tıkır yaşarla kel enveri kel burhanı ve yörük necatiyi birde bankacı lütfüyü (cengizin babası) götür oraya
onlar hiç balık almazlar tuttuklarının tümünü suya bırakırlar
hem tutsalarda satmazlar
Yorumları: 443
Konuları: 61
Kayıt Tarihi: 08-11-2006
BalıkcıSerdar yazdı:orhanekmekci yazdı:Hakan herşey mükemmel lakin fiatlarını görünce burada bu ava kaçımız çıkabilirdikki.Merakımı mazur ğör tutuğunuz balıkları nasıl değerlendiriyorsunuz.Saygılarımla.
hakikaten balıklarda güzel, paylaşımda, tuttuğunuz balıklar öyle bir iki alie ile tüketilecek şeyler değil, nasıl değerlendiriyorsunuz onları
bahrininde dedigi gibi,es,dostlara dagitiyor,genelde bizler burada ikinci buzdolabimiz,genelde garajda derin dondurucu olarak durur.parca parca kesildikten sonra buzlukta bekler,sonrasinda bu buyuk baliklarin genelde gril,mangal,da hafif yag ile pisirilir,sonrasinda yaninda ,acili,salgam,ve aslan sutu icilir,bu islemler sirasinda,balik avinin sohbeti olur.turkiye yakin olsa idi (dukkan sizin)gonderirdik.
Yorumları: 569
Konuları: 43
Kayıt Tarihi: 23-04-2007
HakoAVUSTURALYA yazdı:BalıkcıSerdar yazdı:orhanekmekci yazdı:Hakan herşey mükemmel lakin fiatlarını görünce burada bu ava kaçımız çıkabilirdikki.Merakımı mazur ğör tutuğunuz balıkları nasıl değerlendiriyorsunuz.Saygılarımla.
hakikaten balıklarda güzel, paylaşımda, tuttuğunuz balıklar öyle bir iki alie ile tüketilecek şeyler değil, nasıl değerlendiriyorsunuz onları
bahrininde dedigi gibi,es,dostlara dagitiyor,genelde bizler burada ikinci buzdolabimiz,genelde garajda derin dondurucu olarak durur.parca parca kesildikten sonra buzlukta bekler,sonrasinda bu buyuk baliklarin genelde gril,mangal,da hafif yag ile pisirilir,sonrasinda yaninda ,acili,salgam,ve aslan sutu icilir,bu islemler sirasinda,balik avinin sohbeti olur.turkiye yakin olsa idi (dukkan sizin)gonderirdik.
hako bahri izne geliyo mini buzdolabına doldur yolla bahriyle
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
Kayıt Tarihi: 16-12-2006
sukru ne demek istiyon yani ,pazar gunu benden hic umidin yokmu diyon ,gorcez bak
Yorumları: 443
Konuları: 61
Kayıt Tarihi: 08-11-2006
hehe,simdi bahri baliga cikarsa bos donmez,ha bahsiu sunuda soyleyim,yazin senin oralara geliyoz tekne ole haberin olsun
Yorumları: 569
Konuları: 43
Kayıt Tarihi: 23-04-2007
bahri ozmen yazdı:sukru ne demek istiyon yani ,pazar gunu benden hic umidin yokmu diyon ,gorcez bak
ulen senden ümidim olmazmı hako dedi ya yakın olsa dükkan senin balık yollarım ondan yazdım onu
bahri ulen biz balık olmaz dedikleri yerlerden girilmez dedikleri oyuklardan
tutulmaz denilen büyüklükteki yayınlardan yakalamadıkmı?
senden ümidim olmucakta kimden olacak
neden olsa ustan sayılırım balıkçılıkta çok şey öğretttim çırağıma iyi şanslar
(çırak ustayı geçermiş )
Yorumları: 569
Konuları: 43
Kayıt Tarihi: 23-04-2007
HakoAVUSTURALYA yazdı:BalıkcıSerdar yazdı:orhanekmekci yazdı:Hakan herşey mükemmel lakin fiatlarını görünce burada bu ava kaçımız çıkabilirdikki.Merakımı mazur ğör tutuğunuz balıkları nasıl değerlendiriyorsunuz.Saygılarımla.
hakikaten balıklarda güzel, paylaşımda, tuttuğunuz balıklar öyle bir iki alie ile tüketilecek şeyler değil, nasıl değerlendiriyorsunuz onları
bahrininde dedigi gibi,es,dostlara dagitiyor,genelde bizler burada ikinci buzdolabimiz,genelde garajda derin dondurucu olarak durur.parca parca kesildikten sonra buzlukta bekler,sonrasinda bu buyuk baliklarin genelde gril,mangal,da hafif yag ile pisirilir,sonrasinda yaninda ,acili,salgam,ve aslan sutu icilir,bu islemler sirasinda,balik avinin sohbeti olur.turkiye yakin olsa idi (dukkan sizin)gonderirdik.
bak hako diyo ya burada yakın olsa dükkan sizin
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
Kayıt Tarihi: 16-12-2006
HakoAVUSTURALYA yazdı:hehe,simdi bahri baliga cikarsa bos donmez,ha bahsiu sunuda soyleyim,yazin senin oralara geliyoz tekne ole haberin olsun ha soyle hako abi ,sukru ye baksana gitmeden umidimi kesti gitmeden hehehehhe,abi her zaman beklerim ,aslinda simdi gelmeniz gerek tam balik sezonu simdi veya aralikta baslar tekrar
|