Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dalyan - Caddebostan arası avlanan var mı?
Dalyan civarında arada sandal ile çıkıyoruz, şimdilerde yavaş yavaş çinekop ve lüfer umudumuz var.
Ayrıca bu bahsettiğim bölgede kıyıdan avlanan arkadaşlar var mı?

Rastgele,
timur
Bul
genelde moda ve caddebostanda avlanıyorum ama cinekop ve lüfer henüz rastlamadım eşkina iskorpiy ispari ve gelincik var aksilik olmazsa bu akşam marinada avlanmayı düşünüyorum..
Bul
rastgele onur abi inşallah güzel gecer boş donmezsin eve 71
Bul
gokhan_27 yazdı:rastgele onur abi inşallah güzel gecer boş donmezsin eve 71

sağol gökhan buyur geldicemde mesafen uzak sanırım..
Bul
big fish onur yazdı:genelde moda ve caddebostanda avlanıyorum ama cinekop ve lüfer henüz rastlamadım eşkina iskorpiy ispari ve gelincik var aksilik olmazsa bu akşam marinada avlanmayı düşünüyorum..

Kalamış koyda (marinada) kaşıkla çinekop çekiliyor dendi geçen hafta.
bunu duyduktan sonra akşam o yöne giden tekneler de gözüme takıldı.
kaşıkla koy içinde tarıyolardı akşam 9 sonrası.
Bul
Onurcum rasgele
Bul
bir ara yaptığı haberi geldi ama sonra kesti balık bildiğim kadarıyla şu an için deneme yapmadım ama istersen dene genelde kıyıdan av yaptığım için kayık durumunu bilmiyorum bu sıralar
Bul
saol abicim düşünmen yeter ama bi hafta sonu seninle beraber balıga gitmek hemde tanımak isterim abi Gulumse
Bul
K. kara balık yazdı:Onurcum rasgele

sağol cihan aramıza hoşgeldin bu arada biraz sorunlu oldu girişin ama artık aramızdasın fırsat bulunca çıkalım beraber balığa..
Bul
gokhan_27 yazdı:saol abicim düşünmen yeter ama bi hafta sonu seninle beraber balıga gitmek hemde tanımak isterim abi Gulumse

nedemek musait olunduğunda oda olur hele bir lüfer falan başlasın illaki bir araya gelinir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Böyle avlanan varmı ALTAYLI 32 8,981 09-12-2008, 22:01
Son Yorum: Lakerda
  sivas civarında avlanan arkadaşlar avcıhakan 39 6,465 08-06-2007, 11:32
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi