Yorumları: 4
Konuları: 1
Dalyan civarında arada sandal ile çıkıyoruz, şimdilerde yavaş yavaş çinekop ve lüfer umudumuz var.
Ayrıca bu bahsettiğim bölgede kıyıdan avlanan arkadaşlar var mı?
Rastgele,
timur
Yorumları: 464
Konuları: 19
genelde moda ve caddebostanda avlanıyorum ama cinekop ve lüfer henüz rastlamadım eşkina iskorpiy ispari ve gelincik var aksilik olmazsa bu akşam marinada avlanmayı düşünüyorum..
Yorumları: 54
Konuları: 7
rastgele onur abi inşallah güzel gecer boş donmezsin eve
gokhan_27 yazdı:rastgele onur abi inşallah güzel gecer boş donmezsin eve 
sağol gökhan buyur geldicemde mesafen uzak sanırım..
Yorumları: 4
Konuları: 1
big fish onur yazdı:genelde moda ve caddebostanda avlanıyorum ama cinekop ve lüfer henüz rastlamadım eşkina iskorpiy ispari ve gelincik var aksilik olmazsa bu akşam marinada avlanmayı düşünüyorum..
Kalamış koyda (marinada) kaşıkla çinekop çekiliyor dendi geçen hafta.
bunu duyduktan sonra akşam o yöne giden tekneler de gözüme takıldı.
kaşıkla koy içinde tarıyolardı akşam 9 sonrası.
Yorumları: 1
Konuları: 0
bir ara yaptığı haberi geldi ama sonra kesti balık bildiğim kadarıyla şu an için deneme yapmadım ama istersen dene genelde kıyıdan av yaptığım için kayık durumunu bilmiyorum bu sıralar
Yorumları: 54
Konuları: 7
saol abicim düşünmen yeter ama bi hafta sonu seninle beraber balıga gitmek hemde tanımak isterim abi
K. kara balık yazdı:Onurcum rasgele
sağol cihan aramıza hoşgeldin bu arada biraz sorunlu oldu girişin ama artık aramızdasın fırsat bulunca çıkalım beraber balığa..
gokhan_27 yazdı:saol abicim düşünmen yeter ama bi hafta sonu seninle beraber balıga gitmek hemde tanımak isterim abi 
nedemek musait olunduğunda oda olur hele bir lüfer falan başlasın illaki bir araya gelinir