Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nasıl duruyor
çok güzel görünüyor güle güle kullan.
Bul
erdekli yücel yazdı:süper oldu ya  ben bu gün göreve çıktım. hemen tişört,ümü ve şapkamı geydim önce kadıköy,de bi tur attım sonra beşiktaş,taksim ,elmedağ şöle bi gezdim ama bi görceksiniz  herkes göz ucuyla süzüyor yazıları okuyor kendi aralarında fısıldaşıyolar...şimdi ise görev bitti  balık tutmaya gidiyorum biyerden tiyo aldım  bakalım doğrumu güzel mezgit çıkıyormuş oraya gidiyorum herkese iyiakşamlar

Yücel mezgit taksimdemi çıkıyormuş bi adres versen yeşilçam sokağı olmasın
Bul
Harun yazdı:
erdekli yücel yazdı:süper oldu ya  ben bu gün göreve çıktım. hemen tişört,ümü ve şapkamı geydim önce kadıköy,de bi tur attım sonra beşiktaş,taksim ,elmedağ şöle bi gezdim ama bi görceksiniz  herkes göz ucuyla süzüyor yazıları okuyor kendi aralarında fısıldaşıyolar...şimdi ise görev bitti  balık tutmaya gidiyorum biyerden tiyo aldım  bakalım doğrumu güzel mezgit çıkıyormuş oraya gidiyorum herkese iyiakşamlar

Yücel mezgit taksimdemi çıkıyormuş bi adres versen  yeşilçam sokağı olmasın

harun abi hani canın sıkılıyosa bu tarafa gel musaitsen akşam bir eşkina deneriz..
Bul
Onur çok sağolasın  eşkina mevsimi bitti gelecek olanda parmak kadar ne kötü yaw balıktan beklenti olmaması buralarda denerim yine şansımı sağol
Daha çok sıcakların etkisi var denize bile gidemiyorsun deniz suyu bile serinletmiyor e dışarısı zaten cehennem gibi önümüzdeki iki gün 3-5 derece daha artacakmış
Bul
Harun yazdı:Onur çok sağolasın  eşkina mevsimi bitti gelecek olanda parmak kadar ne kötü yaw balıktan beklenti olmaması buralarda denerim yine şansımı sağol

harun abi 1hafta önce aldıklarımın 1 tanesi 700 gram diğerleride 400-500civarıydı ben bugün yarın denerim ağustos ortalarına kadar yapar bence haber veririm genede bişeyler varsa.
Bul
okeyOnur haberlerini bekleriz
Bul
valla onur benimde canımı istetdin şimdi saat 8 de işten çıkıp,bende balığa gitmem lazım artık....bakalım hatunun gönlünü yapabilirsem gidelim bi deneyelim,buralarda akşam ne çıkıyor bir deneyelim,sana şimdiden rastgele....
Bul
MABER yazdı:valla onur benimde canımı istetdin şimdi saat 8 de işten çıkıp,bende balığa gitmem lazım artık....bakalım hatunun gönlünü yapabilirsem gidelim bi deneyelim,buralarda akşam ne çıkıyor bir deneyelim,sana şimdiden rastgele....

saolasın aytekin sanada rast gelsin
Bul
hayırlı olsun..
Bul
Yürü be selim abi kim tutar seni vala GAZİOSMANPAŞANIN en büyük balıkçısısın valla çok spr. duruyo bol avlar herkeze.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu nasıl ayak..................... AFALA 35 4,849 28-08-2007, 20:48
Son Yorum: AFALA
  bu nasıl bir turna böyle kovboy 8 2,120 07-08-2007, 01:00
Son Yorum: Boğaziçi
  nasıl turna ama Teknikelektronik 17 3,389 24-02-2007, 01:43
Son Yorum: rusan
  bu nasıl balık? harslan1978 7 1,865 29-12-2006, 15:33
Son Yorum: bahri ozmen
  bu lüferler nasıl yenir mudanya 15 3,520 10-12-2006, 11:36