Yorumları: 1,201
Konuları: 54
Bu sabah saat 5:00 gibi evden çıktım hiç uyku tutmadı bülent abimide yanıma aldım çıktık yola.giderken kefal için ekmek almayıda ihmal etmedik tabii bol miktarada kefal tutacaz ya. geldik karasu sahilinda balıkçı barınağının yan tarafına .balıkçıların kuyu diye tabir ettiği bölgede hemen oltaları s ekmekleyip suya attım .başladık beklemeye ama nafile birşey yok .takımları değiştirdim üçlü dip oltalarını attım başladık yine beklemeye ama yine tık yok .sıkıldık beklemekten yeni yeni gelen balıkçılara soralım dedik yaşlı bir balıklıçı abimize sorduk oda o anda akşamdan kıyıya döşediği ağı çekiyordu .ve sorumuza cevabı çektiği ağ verdi balık yoktu . bir adet küçük yemlik kefal , iki tane hamsi vede birkaç dil balığı başka bir şey yok .evet şimdi anlaşıldı balıklar kaybolmuş dedik. vede oltalara bir bakalım ne olmuş diyerek çektik birde ne görelim iki tane barbun yollarını kaybetmişler biz de hemen alık onları ama başka gelen giden olmadı .takımları topladık ve eve uyumaya doğru yola koyulduk. işte günün kısacık hikayesi bu arkadaşlar hepinize rastgele.....
Yorumları: 569
Konuları: 43
ağzını tatlandırır iki barbun
balık olmasada fazla
hedefe ulaşmışsın tebrikler üstat
Yorumları: 394
Konuları: 16
onları sıkı korumaya al aman değerlerini bil devamı çok yakında rasgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
berketli olsun yinede zevkinizi yapmışsınız
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
gökşen naber.nerelerdesin .tayin oldun değilmi.nasıl gidiyor.balıklarda güzel.rastgelsin.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Göksen, balıkçılık hasretini dindiremesen de en azından boş geçmemişsin. Artık denize uzak olmadığına göre bol bol balık yakalarsın bundan sonra. Bereketli olsun..
Yorumları: 464
Konuları: 19
devamının bol olması dileğiyle olsun sabah sabah taze deniz havası almışsınız ne güzel bende kadiköy sahile indim köpeği gezdirmek için yarım saat kadar oturdum yaşlı bir amca sarma atmıştı 3 olta ama hiç birşey yoktu ne yazıkki..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ya göksen hocam,tekirler süper görünüyor gerisi gelseymiş güzel av olacakmış,bu kıyıya ağ atma olayınıda ben anlamıyorum...koca deniz bitiyor kıyılara ağ atıyorlar,allah allah....
hocam şansınız bol olsun rastgele...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Gökşen bu iki adet barbunu tavada pişirirken yanına sardalyada koyarsan tadından yenmez afiyet olsun
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
göksenciğim güzel olmuş be...artık senden balık raporları bekliyoruz..pasını yavaş yavaş atmaya başlamışsın..inşallah daha güzel avlar olur ..tekirde güzel balık hani...tebrikler..saygılar..rastgele..