Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beklenilmedik Bir Av....
  dün iki dostumun ricalarını kıramadım ve onları balığa götürdüm.Yerin acemisi oldukları için endişem vardı biraz çok uğraştıkcaklar diye düşünüyordum beni öle olmadı ama çok ufak bir iki yönlendirmele kendi iplerini kendileri kesebildiler:0507:ve şanslarına bu sezonun en balığı bol gecesi oldu;ben 16 parça tuttum yanımda götürdüklerimden biri 22 parça tuttu ve beni alt etti:0507:işte benim tuttuklarım;
[attachment=1056]

[attachment=1057]

[attachment=1058]  

Bul
burhan hadi çanakkalelinin yanına gidelim abi
ne bu ya sen balık yakalıyamıyorsun bende sazan dan başka bir şey yakalayamıyorum ne olacak bu işin sonu burhan
alo burhan duy sesimi
66
bu arada harika balıklar
burhanı alıp geliyorum abi
Bul
Çanakkaleli Aziz arkadaşım tebriklerSmile
Olta takımını tarif edebilirmisin rica etsem? Ben Kale önünde avlanırken 115 gr. kurşun+2 kulaç köstek+9 no 225N iğne kullanıyordum.6-7 no iğne taktımmı hiç balık alamıyordum. Senin olta düzeneğin nasıl? not: bu arada çipura durumları nasıl Kilitbahirde?
Rastgele..
Birol
Bul

balıkları beyenmeniz beni mutlu etti dostlarım:0507:
Birol kardeş benim favori takımımın resmini koyucaktım buraya ama kabul etmiyo dilim döndüğümce anlatmaya çalışayım.Öncelikle söylediğin iğne boylarına bakarsak sen gece avlanmıyorsun sanırım ben olta atmaya akşam 20 de başlar sabah 6 ya kadar devam ederim yakışıklı karagözler bu aralıkta ziyaret ederler oltaları:0507:neyse takıma gelelim benim favori kancam 4 numara mustad sinek iğnesi pay(köstek) misinası 0,35lik kullanırım uzunluğu yarım kulaçtan biraz fazla ucunada bir firdöndü bağladığımda pay kısmı tamam.100gr lık kurşun kullanıyorum.kamışımızın her zaman ucunda bulunan krebs e önce kurşunu sonra hazırladığım payı koyar ve kapatırım işte bu benim favori takımım umarım anlaşılır anlatabilmişimdir.Benim avlak yerimde çipra çok nadir geliyor ama duyduğum kadarıyla bu sene çipra her yerde azmış kilitbahirdeEeekherkese rastgele.....
Bul
Karagöz beğenilmezmi :0507: hele yakalaması nekadarda zevkli...Birazda irice oldumuRedfaceTarif ettiğin takımı anladım. Benim kullandığım takımla aynı sadece iğne büyüklüğü köstek kalınlığı ve uzunluğu farklı. Demekki şu geçerli.ufak iğne ufak balık büyük iğne büyük balık:0523:
Karagöze bende gece kalıyordum. Gece 11 gibi dönüyordum.
Zevkli karagöz avları diliyorum.ve Rastgele!

Bul
   birol kardeş anlatabildiğime çok sevindim:0507:inş bi dahaki geldiğinde çanakkaleye burda olurumda beraber gideriz balığa:0507:kardeş dediğin gibi küçük kanca küçük balık büyük kanca büyük balık bi de bunun yanına küçük yem küçük balık büyük yem büyük balık ı ekleyelim:0507:rastgele...
Bul
inşallah Aziz kardeş. Birdahaki geldiğimde (belki eylül olabilir) haber veririm. Ben kilitbahirde hep tek çıkardım balığa.Gece balıgıda tek çekilmiyor malum :0510:
Bul
Azizim tebrikler.
Bul
kırmışsın gene balıkları güzel balıklar helal olsun

rasgele
Bul
azizin bu konuda tecrubesi fazla sanki sanırsınki karagözler oraya toplanmış aziz hadi bizi yakalasana diye bekleşiyorlar.tebrikler karagöz ustası.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi