Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
o ne Piranha Mı?
Sapanca gölünde avlanan arkadaşlar aman dikkat edelim.suya girmeden kıyıdan avlanalım .
Bul
Sapaca gölünde Pirana yakalanmış. Bu balıklar sıcak iklim de yaşarlar suyun en az 24 derece olması lazım. Kış aylarında Sapanca gölünde büyük bir ihtimalle nesilleri tükenir tabiki evrim geçirmezler ise
Bul
sevgili ilker
yok canım değildir o tropik bir balık değilmi sapancanın iklimi zannetmiyorum ama aklı evvelin birisi bir kaç çift bıraktıysa? belki çoğalmıştır ama yinede zannetmiyorum. gören arkadaş varmı bu durumu zaten sapanca gölü enteresan bir yer o gözetlemede oturan adam her nerde oturuyorsa heryeri görüyor maaşalah yok olta atmayın şurda ateş yakan kişi söndür. heryeri görüyor herhalde.Öyle bi durum varsa vay göl balıklarının haline diyelim.
Dün akşam haberlerde gösterdiler sadece 1 tane yakalanmış
Bul
Kışı bu balıklar çıkartamazlar....İnşallah bunun gibi zararlı türler yok olur...
Bul
Acaba gerçek habermi?

Balon olmasın sakın.abinin teki oltaya takmasın haber uğruna bak ne güzel konu yakalamış abim kendine bizde balıklar tükenmesin birşeyler yapmak uğruna sesimizi duyurmak adına kendimizi denizin ortasında yaksakmı acaba?
Yahu anlamıyorum ben. Göllerimizden birine tropik bir balık gelmiş hem de pirana. Bırakın yaşasın hayvan hemen öldürme planlarına girişiyorsunuz anlamıyorum Confused Kuş gribi var kuşları öldürün, deli dana var büyük baş küçük baş hepsini telef edin. .........

İnsanlarda da bulaşıcı hastalık var denize pisliyor suya işiyor adam ! Bu adamlarıda bulup yok edelim hadi ? İnsanoğlu işte bu kardeşim insanoğlu ! Dünyanın en aşağılık ve en akıllı canlısı.

Ya da yaratığı mı demeliydim Confused
Bul
bu balıkların  etçil ve otcul olarak 40 a yakın türü varmış.etcil olanın alt çenesi üst çenesine göre biraz dışardaymış ve dişleri gözükürmüş.
Bul
Benim sapancada evim var. Ayrıca bulunduğum sitenin göl kenarında küçük bir tesisi var ama bu haberi doğrulayan olmadı. Bence özel üretilmiş bir haber.
Bul
2.piranhada yakalandı haberiniz olsun.
Cafer 1977  Ankara

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi