Yorumları: 464
Konuları: 19
andrail gail yazdı:ya kardeşim madem intihar edicen köpek balıgından neden korkmuş ben onu anlamadım.intihar etseydinde sonun aynı olacaktı köpek balıklarına yem olucaktın.degişen ne ki?
yumurta kapıya dayanınca can tatlı geldi kadına bundan sonra ölümü aklından bile geçirmez sanırım bir dahada denize girmez.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bak şimdi bende korktum balığa çıkmasakmı ne burda çok köpek balığı gibi görünen yunuslar var
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
redsniper yazdı:intahar etmek istemiş bide kıyıya çıkmaya çalışmış yaw ilginç ![Big Grin Big Grin](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/biggrin.png)
Kıyıya çıkmak istemiş; Çünkü su insanı kendine getirir,bir anda kendini toplamış ve hiç bin şey veya hiç bir kimse için ölmeye değmeyeceğini anlamış. İşte suyun faydası,eğer kendini bir yerden boşluğa bıraksaydı artık kendine gelse bile geri dönüşü olmayacaktı...
Yorumları: 675
Konuları: 91
yunus balıkları sayesinde hayata tutunmuş...onun başının dertte olduğunu düşünmüş olmalılar.caaanım yunuslar...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kadın yunusları görünce sanırım hayata baglanmıştır ilk etapta korksada yunuslar ona yaşam gücü istegi vermiştir bilinç altı destegi olmuştur kesin.yunusları seyretmek bile gerçekten insana huzur veriyor
Yorumları: 859
Konuları: 32
işte can bu kadar tatlı.. sen kimsin ki sana emanet edileni almaya cesaret ediyorsun... yazık ya.. her işte bir hayır vardır... kim bilir o kadının hayatında neler değişti... öpüyorum o yunusları...
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
İnsan işte buda insan kimbilir neler onu bu yola sevk etti.