Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İntihar etmek istedi ama
andrail gail yazdı:ya kardeşim madem intihar edicen köpek balıgından neden korkmuş ben onu anlamadım.intihar etseydinde sonun aynı olacaktı köpek balıklarına yem olucaktın.degişen ne ki?

yumurta kapıya dayanınca can tatlı geldi kadına bundan sonra ölümü aklından bile geçirmez sanırım bir dahada denize girmez.Bobo
Bul
bak şimdi bende korktum balığa çıkmasakmı ne burda çok köpek balığı gibi görünen yunuslar var
Bul
redsniper yazdı:intahar etmek istemiş bide kıyıya çıkmaya çalışmış yaw ilginç Big Grin

Kıyıya çıkmak istemiş; Çünkü su insanı kendine getirir,bir anda kendini toplamış ve hiç bin şey veya hiç bir kimse için ölmeye değmeyeceğini anlamış. İşte suyun faydası,eğer kendini bir yerden boşluğa bıraksaydı artık kendine gelse bile geri dönüşü olmayacaktı...Aptalkafam
Bul
yunus balıkları sayesinde hayata tutunmuş...onun başının dertte olduğunu düşünmüş olmalılar.caaanım yunuslar...
Bul
kadın yunusları görünce sanırım hayata baglanmıştır ilk etapta korksada yunuslar ona yaşam gücü istegi vermiştir bilinç altı destegi olmuştur kesin.yunusları seyretmek bile gerçekten insana huzur veriyor
Bul
işte can bu kadar tatlı.. sen kimsin ki sana emanet edileni almaya cesaret ediyorsun... yazık ya.. her işte bir hayır vardır... kim bilir o kadının hayatında neler değişti... öpüyorum o yunusları...
Bul
İnsan işte buda insan kimbilir neler onu bu yola sevk etti.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TIRIVIRI İLE MÜCADELE ETMEK İÇİN aligalipkaya 2 1,364 05-10-2007, 13:21
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Karadeniz intihar (mı) ediyor? çatalca 84 8 2,625 05-12-2006, 14:35
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi