Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar hafta sonu avlarınız nasıldı ben kaza geçirdim denize düştüm telefon cüzdan hepsi telef oldu ama yinede 25 tane cinekop aldım.
DUANLAMI YAŞIYORUM,BEDDUANLA ÖLECEĞİM
Bul
bereketli olsun arkadaşım birde resim olsaydı güzel olacaktı...
geçmiş olsun arkadaşım...
Bul
geçmiş olsun kılıç cüzdan önemli degil sana bişey olmasın hafta sonu balık çok boldu ben küçük taka teknemle sabah 5 tane aldım akşam üstüde 9 tane aldım hava çok dalgalıydı birde yunuslar girdi büyük teknesi olan benden 3 saat önce çıkan amcamın oglu 50 ye yakın sarıkanat aldı güzeldi hafta sonu..
bu arada resimler nerede yaww göndersende gözümüz açılsa bende akşama gönderecegim
Bul
sağ olsaın nihat kardeş resim göndereceğim aslında akşamda cekecektim ama denize düşünce telefon gitti cekemedim başkada resim cekecek birşeyim yoktu telefonum düzelsin ç
inekoplerle resmimi yollayacağım
Bul
Bereket versin kılıç ayrıca geçmiş olsun beterin beteri var bunada şükür
Bul
nihat kardeş birde sen ne atıyorsun sarıkanata ben düz kaşık atıyorum ama bayada kaçırıyor kaşık
Bul
geçmiş olsun kılıç.bu mesleği sportif amaçlı yapıyoruz ama riskleride bunlar işte.
Bul
Günaydın Kılıç Kardeş. Bereketli olsun avınız güzel olmuş ama kazanız da geçmiş olsun.
Amatör balıkcılığın en riskli olaylarından birisi de ne yazık ki bu işte kılıç'cım.
Bul
bereketli olsun kılıç bey inşallah önenli birşeyiniz yoktur
Günaydın. Dün site boştu anlaşılan herkes ya balıkta ya piknikteydi. Ben çıkamadım. Belki bugün çıkarım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hafta sonu hafta içi balığa çıkacak arkadaşlar erdekli yücel 3 1,464 06-09-2008, 21:13
Son Yorum: yalova tatar
  20/10/07 herkese günaydın baz 3 1,424 20-10-2007, 11:38
Son Yorum: meteor
  günaydın istavritci 7 1,896 05-08-2007, 11:03
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi