Yorumları: 4,028
Konuları: 157
YaKaMoZ yazdı:Çok anlamlı olmuş bence herkesin günde 1 dakikada olsa girip bir selam verecek zamanı olduğunu düşünüyorum teknoloji ilerledi akıllı telefonu olmayan yok denecek kadar azdir
Murat'ım bu işte zaten en büyük suç akıllı telefonların, onlar akıllandıkça bizde kalmadı akıl.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Üye numarama baktım 930
paylaşım eskisi kadar olmasa da hemen her gün mutlaka dükkana uğruyorum.
Umarım kapımız hep açık kalır.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 560
Konuları: 19
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Birbirimizi hatalarımızla kabul edersek,hoşgörülü ve anlayışlı olursak,bazen gerekiyorsa eyvallah demeyi bilirsek,her şey daha güzel olucak.biraz pozitif düşünmeyi kulak arkasımı ettik.
şartlarımız belki eskisi kadar olmadığından buraya pek giremiyor olabiliriz.forum siteleri muhabbet etme,bilgi sorup cevap alma v.s gibi konularda ağır işliyor,anında yada saatinde cevap alamıyorsun.böyle durumları Face de paylaşsan her üç-beş dakikada bir gelen mesajdan haberin oluyor hemde konuna vakıf oluyon.bu hızlılık tüm forum sitelerinin hızını kesmiş.bu tür hantallaşmış sitelerin yerini face book ta kurulan guruplar almıştır.maalesef biz burayıda aktif edemiyoruz.face deki bu sayfamızı illaki tuttuğumuz balığı paylaşmak diye düşünmeyelim.ordada herşeyi paylaşabiliriz ama onuda pek yapamıyoruz.
Eeee yetti garii,allah hepimizi islah etsin.
Yorumları: 712
Konuları: 27
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Mavruş haklısın yiğidim ne diyeyim..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]