Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kızılırmakta 31/10/2015
Dünden hazırlığımı yapmıştım.Kızılırmak tı hedef Sabah saat 6 da yola çıktım. 45 dakikalık bir yolculuktan sonra 3 adet olta yemlenerek suyla buluşturuldu.Irmakta su hem bulanık hemde çoktu.saat 11 gibi resimdeki sazan yakalandı.saat 12 gibi su hızla azalmaya başladı.sanki baraj kapakları hepsi birden kapatılmıştı.olta atmış olduğum yerler de kumlar gözükmeye başladığında avlak değiştirmek zorunda kaldım.bulduğum başka avlaklarda su seviyesinin sürekli değişmesi sonucu ufak tefek sıtma (bekir),tatlı su kefali yakalandı ve suya iade edildi.saat 17 gibi ava son verilerek eve dönüş başladı.suların azaldığında yetişebildiğim yerlerdeki çok miktarda tırıvırı toplanarak (18 adet ) kurşunları ilerde kullanılmak üzere alındı,tırıvırılar yakılarak imha edildi.millet hala kullanıyor,av bayileri de hala satıyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İhtiyar rastgele daha iyi avların olsun inşallah
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:İhtiyar rastgele daha iyi avların olsun inşallah

HadiordanTeessüf ederim daha 54 yolun 3 de 1 i.Siyirdim
Teşekkürler kardeşim.daha irileri ve bolları sizlere olsun.AlkisSeerf
Bul
maaşallahın var reis şansın bol olsun AlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yine de güzel vakit geçirmişsin Hayrettin abi, daha bolları rast gelir inşallah. Bilinçsiz avcılık malesef her yerde mevcut Snifsinf
Sazanları özledim...
Bul
ustam kolay gelsin sarı sazana hasret kaldım israil den bıktım resmini bile çekmiyorum
rasgele.
Bul
Afiyetler olsun abicim. ellerine sağlık.
Bul
Hayrettin abim Sen Kızılırmak değince kalbim güm güm attı çok özledim Irmakta avlanmayı Bayramda Memleketimde idim Yamula Barajına gittik Ama gezi amaçlı içim içimi yedi bir olta olsaydı diye Smile Bir çok şehirimize baraj kurulduğundan malesef su seviyeleri çok değişiyor aslında bir çok terde de tehlikeli biz Tepeciklerde çok avlanıyorduk ırmak suyu kesilince birden yükselince bu büyük bir sorun olur bence
Tebrikler Hayrettin abi daha iyi avlarına rastgele...
Bul
Teşekkürler dostlarım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi