14-10-2015, 23:37
Merhaba arkadaşlar ben bu sitede ve av işinde yeniyim. Trabzonda kıyıdan olta ile balık avlayabileceğim yeler, çok avlanan balık çeşitleri, avlanma şekilleri hakkında bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler..
Trabzon
|
14-10-2015, 23:37
Merhaba arkadaşlar ben bu sitede ve av işinde yeniyim. Trabzonda kıyıdan olta ile balık avlayabileceğim yeler, çok avlanan balık çeşitleri, avlanma şekilleri hakkında bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler..
15-10-2015, 09:28
mustafa aramıza hoşgeldin,trabzondan pek üyemiz yok ama mavruşgil kullanıcı adlı serkan kardeşimiz oraarda çok av yapmış o sana yardımcı olacaktır.kolay gelsin rastgele.
![]()
15-10-2015, 13:00
Mustafa ailemize hoş geldin sefalar getirdin.
![]() Şu aralar ganita altı mendirekten top kayaya doğru boru kurdu ile ispari ve barbun vardır. O kayalardan mavruş alma şansında vardır ama ona el oltası ile daha verimli av sağlarsın. Kanuni büstünün altındaki kayalardan yine barbun ve kefal avı mümkündür. Tesislerin altındaki marinada küçük mendireğin dış tarafı çok güzel barbun yapıyordu, yine boru kurdu kullana bilirsin. Ben bu avların çoğunda Toprak solucanı (zizil) kullandım. Yine marinada büyük mendireğin ucuna doğru açıktan yemli takım ile sarıkanat lüfer alman mümkün. Trabzonda kıyı avcılığı mart nisan gibi başlar ekim kasımda biter. Molozdan bahar aylarında çapari ile çok güzel istavrit alırdık. Haziran, temmuz, ağustos ta yemli barbun ve dipli kıbris ile sarı kulak kefal. Eylül, ekim, kasım ise yemli takıma barbun, el oltası ile mavruş, minekop (kötek) alman mümkündür. Kullanılan yemler; *Boru kurdunu tüm akvaryumcu ve malzemecilerden alabilirsin. (bir iki gün önceden ayırtmayı unutma. *Ganzilis (teke) bir kepçe yardımı ile tüm sığ kayalıklardan toplayabilirsin. * Zizil (toprak solucanı) * Zana (küçük yengeç) Genelde kasım aralık aylarında iş yapar. Acele et çünki sezon bitmek üzere orada ![]() Rast gelsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
15-10-2015, 13:31
Teşekkür ederim.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|