06-09-2015, 14:44
(Son Düzenleme: 07-09-2015, 01:54, Düzenleyen: tahsinmersin.)
dün ve ondan evvelsi gün arkadaşlarım çok güzel çipuralar yakalamışlar,bu nedenle bende rotayı oraya doğrulttum.yola 21:21 de kontak basarak başladım.vardığımda saat 23 e 5 dk. vardı.kayalıkları tırmandım oda ne orda avlananlar vardı.ilk gördüğüm kamışla avlanıyordu yan tarafına doğru açılmaya başladım bura iyi dediğim yerde karanlıktan göremediğim biri vardı.selam verdim bizim tayfadan çıktı
.Serkan ve kemalmiş.ben erken geldim derken benden de erken gelmişler.1;30 kadar burada avlanmaya çalıştık fakat çipuranın emaresi yoktu,ufak balıklar canımızdan bezdiriyordu.bu saatten sonra çipuradan vazgeçmiştim,mera değiştirecektim.30 km. daha yol tepip yeni meraya vardım.burda bir kaç kişi avlanıyordu.verimsiz bir geceymiş.balık yokmuş dediler.neyse kıyıdan köşden bir yere kıvrılıp avlanmaya başladık.yarım saat sonra ilk tasmayı vurdum çekiyorum gelen yarım kiloluk levrek,tam porsiyonluk.bir saatlik bekleyişten sonra balık tekrar gelmeye başladı.sabaha kadar aralıklım olarakta devam etti.sabah ezanından sonra kesildi.mırmır, sargoz ve melanur bunların arasına karışmış bonus olarak renk kattı.
herkese daha iyi avlar dilerim.
![Hadiordan Hadiordan](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/hadiordan.gif)
herkese daha iyi avlar dilerim.