Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yemleri tanıyorum (zamanla)
dün iş çıkışı selimpaşa'ya denize gittim... denizde ayağıma bir cisim değdi, ayak parmaklarımla kavrayıp elime aldım. bir parçası kırılmış küçük bir deniz salyangozuydu... (ve ilk kez içinde bir canlı gördüm) incelerken içinden beyaz, dışarıya doğru çıkmaya teşebbüs eden bir yaratık gördüm..böğğğ tabi tamamen çıkmasını beklemeden uzağa fırlattım

ya arkadaşlar durumum ortada. ben bu kafayla nasıl deniz balıkçılığı yaparım.. Aptalkafam
Bul
Sait hayrola, Deniz ile bir sorun mu var ?
Bul
denizde bir avlanmaya başla tadını al bırakabilcenmi bakalım Smile)
Bul
denizin suyu ve balıkları ile hiçbir sorunum yok.. bu özellikle eklem bacaklılar.. rahatsız ediyor beni... ne bileyim ya dokunamıyorum..

sayın kitapçım işte bi başlayabilsek devam edeceğiz de.. o ilk yem takma olayı nasıl olacak ben hâlâ oraya takılmış durumdayım... Smile Sad

ali abi küçükken derelerde balık tutarken kayanın altına korkusuz sokardık elimizi, kocaman kocaman yengeçler makas alırlardı... Smile  bu arada minare nedir abi?
Bul
   Said insan öyle çabuk alışıyor ki. Benim de ilk kez boru kurduyla tanışmam aklıma geldi. Yemi satın alırken adam, abi çok taze bak öyle al, deyip paketi açmaya yeltenince; Yok Yok kalsın deyip pakete bile dokunmadan poşete koydurmuştum. Smile)) Ertesi gün avda binbir güçlükle ilk parca yemi takıp ilk karagözü aldıktan sonra beni görecektin. Hehehe nasıl güzel görünmüştü birden o kurtlar anlatamam.BoboBobo
Bul
gürhan abi hayvanın ne kolu var ne bacağı be.. onu dedem de takar Smile kolaysa tekeyi, mamunu takta görelim Smile
Bul
said bir gün atla gel bizimle eşkinaya eklem baçaklılar bir kere eline deysin bide eşkina tut diceksinki bırakın bütün oltalara ben takıcam yemleri emin ol bunu zevkle yapıcan ..tekeleri çıkarmak bile ayrı bir zevk biraz yorucu ama balığı aldıktan sonra deyiyo inan bana
Bul
inşallah bir gün diyelim... potansiyel var da nasıl işleyeceğiz onu bilmiyorum...Smile
Bul
kolay birkere denedinmi gerisi rahat geliyo..bende çocukluğumdan beri balık tutarım ama daha tatlı suda zevk yaparak avlanmak nasip olmadı ne nasıl tutulur teoride biliyorum ama pratikte hiç tutmadım..
Bul
Marjan yazdı:gürhan abi hayvanın ne kolu var ne bacağı be.. onu dedem de takar Smile kolaysa tekeyi, mamunu takta görelim Smile

Yaw teke sevimli hayvan.Bobo Niye zor geliyor ki. Ben boru kurdunu takmakta zorlanmıyordum hehehe dokunabildikten sonra takmak mesele değildi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İZMİRİN YEMLERİ MELİH_REİS 20 15,458 20-03-2012, 18:07
Son Yorum: fotokopici
  15 Haziranın Yemleri Hazır hellori19 46 6,277 18-06-2009, 23:12
Son Yorum: Ege
  balık yemleri LeVrEkCi 4 2,651 20-01-2007, 22:45
Son Yorum: mkarakoc101
  taş balığı yemleri kaya 10 3,423 16-01-2007, 23:54
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü: