Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
YaKaMoZ yazdı:Yeterli sayıyı yakalayıp araçla gelebilirsek bu güzergah dogrumudur abilerim...

Benim adaşım ya, benim kardeşim ya. Adapazarı'na uğrayıp beni görmeden gitmeyecek. ama ben o tarihde org. mahallinde olta atıyor olacam. bence direk Çanakkaleye gel.Seerf Bu arada google amcaya senin adına sordumPcsev. güzergahı senin çizdiğin yoldan gösteriyor ama. Dovs yolu bence üçe katlarsın. Bana en maktıklısı Uşak, Balıkesir, Çanakkale gibi geldi.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yeterli sayıyı yakalayıp araçla gelebilirsek bu güzergah dogrumudur abilerim...

Bence sen Denizli,Aydın,İzmir,Bergama ,Edremit güzergahından git.
İzmir lilerle denk gelirsen ordan itibaren beraber buluşulup devam edilir.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
mudanya yazdı:sarımsak yazmayı unutmuşsun kardeş.

Smile Sarımsağa alerjim var. ondan. Dokunuyor bana.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
lapseki vapur iskelesinden direkt gelibolunun içine iniyorsunuz, Hayrettin abi ayrıca geliboluya kadar otobüs var ordan da yeniköye dolmuş kalkıyor daha öncede belirttim Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
mudanya yazdı:Hayrettin bey sen çanakkkaleye gitmeyeceksin. lapsekide inip. vapurla Geliboluya geçeceksin
gerisini merak etme biz hallederiz.
İlginize teşekkürler Kardeşim.İnşallah o gün gelsin de.

fish or die yazdı:lapseki vapur iskelesinden direkt gelibolunun içine iniyorsunuz, Hayrettin abi ayrıca geliboluya kadar otobüs var ordan da yeniköye dolmuş kalkıyor daha öncede belirttim Seerf

Benim niyetim Ankara dan çanakkale otobüsüne binmek ve lapsekide inerek geliboluya geçmek.gerisi Allah kerim.
Bul
HK-18 yazdı:İlginize teşekkürler Kardeşim.İnşallah o gün gelsin de.

Benim niyetim Ankara dan çanakkale otobüsüne binmek ve lapsekide inerek geliboluya geçmek.gerisi Allah kerim.

Hayrettin abi geliboludan yeniköye dolmuşlar var araçsız gelenleri yeniköyden alırız ya da geliboluda denk gelenler olabilir Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Murat abim Biz direk uçakla gidelim Siyirdim Valla yol senden bilgi senden Allah'ın izni ile yola çıktık mı gideriz inşallah Affet 3 kişi zor Ali Yeni bir işe girdi Belediyeye başladı gelmesi çok zor şuan Sadece Sen ve Deli ben Varım Murat abi Happy

Murat Bozüyükten İnegöl Bursa istikametine geleceksin Oradan izmir yolu üzerinden Bandırma Lapseki. lapsekiden gemi ile Geliboluya geçeceksin en az 13o km az vede trafiği rahat.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
[Resim: AAVXPL.png]

Balıkesir üzeri de olabilir bence
SiyirdimSiyirdimİyice kafam karıştı yav hele bi yaklaşsında yol kolay sora sora mekke medine bulunur askerligi bilecikte yaptık nasıl olsaSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,360 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 301 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,198 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,874 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,414 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,399 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,570 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,863 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,343 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi