Ürün Açıklaması:
Uzun süreli kamplarınızda tüm temizlik işlerinizi yapabileceğiniz ve su taşıma amaçlı kullanabileceğiniz (su bidonu)katlanır , 10lt. kapasiteli kamp duşu.
Suyu önceden doldurup güneşli bir yere asarak suyun ısınmasını ve daha konforlu bir duş keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampçılık ve doğa sporları için doğru tercih.
Size lüks bir otel konforu ve temizliği sunar.
Kapasite : 10 litre
Ayarlanabilir duş başlığı ile birlikte,
Güneş enerjisi ile ısınan kamp duşu.
Ağaca veya duvara iliştireceğiniz ip ve aparatları mevcuttur.
hafif ve seyyar olaması sayesinde istenilen yerde kullanılabilir ve taşınabilir
resimdekiyle berabermi veriyorlar Nihat
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
YaKaMoZ yazdı:Yeterli sayıyı yakalayıp araçla gelebilirsek bu güzergah dogrumudur abilerim...
abi güzergah yanlış, benim çocukluğum çanakkalede geçtiği için ve mesleğim icabı olarak onlarca defa gittim geldim çanakkalaye siz bu güzergahı kullanarak hem İstanbul trafiğine girecek hem yolu 200-250 km uzatacaksınız, siz kesinlikle bozüyükten bilecik istikametine değilde İnegöl - Bursa - Karacabey - Bandırma - Biga - Lapseki,,, lapsekiden feribotla Gelibolu ve oradan avlağa gitmelisiniz, aksi taktirde yolunuz uzar, İstanbul trafiğinde de 2-3 saat kaybedersiniz çok yorulursunuz, yol tarifi alacak arkadaşlara bende yardımcı olabilirim, av yapmayı planladığımız koyda 1995-2000 yılları arası onlarca defa yattım kalktım av yaptım, yol tarifi isteyenlere özeldende daha ayrıntılı yazarım iyi geceler