Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yağmurda Piknik
Dün aklımıza esti "haydi pikniğe gidelim "dediler evdekiler.Değerli kardeşim Hayri nin de kızı Afyondan yarıyıl tatiline gelmişti .onlara da haber verildi.2 araçla yola çıktık.Cankırı ya yakın bir gölete piknik yapmaya gittik.Semaverde çay olana kadar bir olta hazırlayıp suyla buluşturdum.Karnımızı doyurduk çaylarımızı içtik.tekrar çay demlendi.bu arada yağmurda inceden inceden açıkta kalanları ıslatıyordu.bir ara kamış kımıldadı.hemen çektim.bir karıştan biraz büyük bir aynalı sazan taktığım ekmeğe vurmuş.kıyıya kadar geldi ama bizim elimizi öpmeden firar etti.2 saat sonunda tek vuruş,kıyıdan kaçan bir sazan,arada bir kar a dönüşen yağmur velhasıl açık hava bol gıda.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Alkistebrikler seni çaylamı kandırlarBobo temiz hava her daim güzeldir ustam .kaçan balık büyük olur derler ama sen de büyüttünmü yoksa nasıl olsa salacaktım diye ufalttınmı Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hayrettin abi senide ailenide kutluyorum.bu soğuklarda,pikniğe gitmek herkesin harcı değil.
gölette pek bi güzelmiş.hem pikniklik yer, hem de avlak yeri.
çaylar güzel gitmiş,afiyetler olsun.
ellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ne zaman aileyle biryere gitsek aklımız oltada ve balıklarda,bende nereye gitsek hemen oltayı suyla buluşturuyorum Gulumse açık hava bol gıda güzel olmuş Gulumse
Bul
yalova tatar yazdı:Alkistebrikler seni çaylamı kandırlarBobo temiz hava her daim güzeldir ustam .kaçan balık büyük olur derler ama sen de büyüttünmü yoksa nasıl olsa salacaktım diye ufalttınmı Siyirdim
Tatar ım Pikniğe gidilecekse illa su kenarı diye direniyorum.yok olmazsa 2. şöför devreye giriyor.Yok kaçan balık büyük değildi hem elimi öpse dahi azat edileceğini biliyordu.
tahsinmersin yazdı:Hayrettin abi senide ailenide kutluyorum.bu soğuklarda,pikniğe gitmek herkesin harcı değil.
gölette pek bi güzelmiş.hem pikniklik yer, hem de avlak yeri.
çaylar güzel gitmiş,afiyetler olsun.
ellerinize sağlık.
Tahsin Kardeşim Yazın çok güzel oluyor beklerim yengeyle birlikte gelirseniz daha güzel yerler var.Biliyorsunuz her daim dostlara kalbimiz ve kapımız sonuna kadar açık.
LeVrEkCi yazdı:ne zaman aileyle biryere gitsek aklımız oltada ve balıklarda,bende nereye gitsek hemen oltayı suyla buluşturuyorum Gulumse açık hava bol gıda güzel olmuş Gulumse

Niat ım Haftanın bir günü evdekilere bir günü şahsıma ait."gitmeyiz "dediklerinde 2 günde benim oluyor.Balıksız yerde piknik sarmıyor illa su ve balık olacak.eee oltalarda arabada hazır kıta olunca.

Yorumlarınız için teşekkürler dostlar
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Bul
Ustam büyüksün be hiç bir şart senin niyetin etkilemiyor. Yağmur yağmış çayını içmişsin birde yakala bırakla uğraşmışsın bunda büyük zevk ne olsun. Birazda iştahını geliboluya sakla.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ustam güzel bir gün geçirmişsin daha o elindeki[SIZE="4"] bombayı[/SIZE] bırakmadınmı
daha büyüklerine rast gele.Alkis76
Bul
bucalıfikret yazdı:ustam güzel bir gün geçirmişsin daha o elindeki[SIZE="4"] bombayı[/SIZE] bırakmadınmı
daha büyüklerine rast gele.Alkis76

Fiko cuğum Gelibolu da da içersin bir tane Erdekteki gibi morarma yok ama.SiyirdimSiyirdim
Bul
helal sana şekerim güzel bir gün olmuş.
Bul
Hayrettin abim rasgelsin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi