Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tanışma mesajı
hoşgeldin aramıza
Bul
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Bul
hos geldin aramiza paylasimlar dilegiyle......
Bul
Aramıza hoş geldin Adil. Hayırlı olsun.
Bul
aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Bul
Tanışma mesajıma cevap veren tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim sağolsunlar, varolsunlar...
Bul
Marjan yazdı:hoş geldiniz. meslekte tercümanlık yazıyor.. ingilizce mi yoksa farkı bir lisan mı?

Hoşbulduk. Ben halihazırda 3 dil üzerinde çalışıyorum. İngilizce bunlardan sadece biri. Benim için ilk sırada fransızca geliyor ikinci sırada italyanca. İngilizce son sırada yer alıyor. Önem sıram bu şekilde...
Bul
eşref sürek yazdı:aramıza hoşgeldiniz balıkçılığı teknedenmi yoksa karadanmı yapıyorsunuz nerelerde avlanıyorsunuz kendinizi biraz tanıtırsanız seviniriz

Hoşbulduk. Profilimde de belirttiğim gibi manisalıyım sahil şehirlerinden birinde doğmamışım maalesef ! Ama kendimi bildim bileli denize karşı özel bir ilgim olmuştur kelimenin tam anlamıyla onun aşığıyımdır. İlk balık avımı antalya merkezde kıyı avcılığı şeklinde gerçekleştirebildim. Ben aynı zamanda da ziraat mühendisiyimdir akdeniz üniversitesinde öğrenim gördüm. Antalyayı tercih etmemin önemli bir sebebi de denizle iç içe olmasıydı. O yüzden de ilk avım burada gerçekleşmiştir. Genellikle kıyı avcılığı ile alakadar olmuşumdur fakat zaman zaman tekneyle de açılmışızdır yine antalyada. Şimdi ise memleketteyim denizle her an temas halinde değilim ne yazık ki, fakat her fırsatta yakın beldelere gidiyorum. Foça, çeşme, cunda da avlanma şansını bulabildim. Bu ilçeler bana ortalama 1.5-2 saat uzaklıkta umumiyetle 2 gün 1 gece şeklinde yapıyorum avımı. Gittiğim yerde bir gece kalıp önceki ve sonraki günleri de dahil ediyorum bu biçimde tatmin olmaya çalışıyorum... Antalyada iken mevsimine göre zargana, sarkoz, grida, mercan ve ahtapot alıyordum. Ayrıca akdenizde sıkça rastlanan sokar adı verilen bir balık vardır onu da alırdım oradayken. Ekseriyetle bir iki arkadaşımla gidiyordum çok keyifli bir muhabbet oluyordu gerçekten de o muhabbetlerimi hakikaten çok özlüyorum. Ege de ise levrek, az sayıda karagöz ve zaman zaman da çipura tutuyorum. Şimdilerde zıpkına merak saldım en kısa zamanda da onu öğrenicem inşallah...
Bul
big fish onur yazdı:hoşgeldin aramıza

Hoşbulduk. Meslek olarak sahaf - kitapçı demişsin. Öğrenciliğimde başlayan meraklarımdan birisi de şahsi kütüphane oluşturmaktı eh öğrenci hali tabii ki o zaman bu amaç için başlangıcı sahaflarda yapmıştım. Bu sonradan güzel, seviyeli tanışıklıklara sebebiyet vermişti. Benim hayatımdaki hususiyetlerden birisi de sahaf kültürüne sahip olmaktır. Manisada aradım ama sahaf bulamadım ne yazık ki !! Ancak izmirde bulabilirim bu tür mekanları. Oraya da gitmek için ayrıca zaman ve para ayırmam gerekiyor. Her an elimin altında bir kaynağım yok maalesef. (Ne güzel günlerdi onlar !!!)
Bul
aramıza hoşgeldiniz rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tanişma.. cicinho 23 1,412 28-09-2016, 14:48
Son Yorum: Lakerda
  Merhaba(tanışma) monawar 20 3,382 09-07-2012, 09:51
Son Yorum: ANTALYALI07
  tanışma hasans 15 2,836 23-01-2011, 23:05
Son Yorum: HIDIR
  TaniŞma YaKaMoZ 35 3,844 06-12-2010, 10:12