Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yillik iznimi son günleri:)
24.01.2014 CUMA günü için arkadaşlarla sözleşmiştik sabah 5 gibi tekneyi yükleeyip yola çıktık önce ERDAL abiyi aldım yoldan daha sonraki duragımız yol üzerindde HÜSNÜ arkadaşımı aldık çıktık yola yoldan yemek vs ihtiyaçlarımızıda tamamladıktan sonra meramıza dogru yola çıktık 1 saat sonra meramızdaydık teknemizi denize indirirken hava agarmak üzereydi 20. 25 dakikalık tekne yolculugumuzdan sonra oltalarımızı denizle buluşturduk avımızı saat 17 gibi sonlandırıp kıyıya gelip teknemizi yükleyip geri dönüş yoluna çıktık yolda tekne temizligi vs derken 19 gibi evdeydim herşey adına güzel bir gün geçirmiştik en kötü gününüz bundan daha iyi olsun abilerim ve kardeşlerim...Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Buda son resim

Bİrde sorum olacak resimdeki tek ve uzun olan balıgı ismi nedir acaba ben ilk defa görüyorum...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harika bir av olmuş mercanlar sizlerin izmaritleri bana gönderin tadını bilen bilir afiyet bal şeker olsun daha bolları nasip olsun Alkis
18/02/1976
Bul
Tebrikler Murat.
Herdaim rastgele. Afiyet olsun...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Murat bol balikli ..ve her zaman sevdigim gibi bol fotolu bir av...Seerf
tebriklerAlkis
daha da bollarina Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Murat.
Herdaim rastgele. Afiyet olsun...AlkisSeerf

Teşekkür ederim BAHADIR Abicim ...
Bul
Albatros-gr yazdı:Murat bol balikli ..ve her zaman sevdigim gibi bol fotolu bir av...Seerf
tebriklerAlkis
daha da bollarina Seerf
rastgele

Teşekkür ler FARUK Abicim bundan sonraki avlarda senin için daha çok foto çekeceğim Abicim...
Bul
şahane bir balık avı yapmışsınız kutluyorum devamını dilerim.
Bul
bereketli olsun murat,tekne olunca raporlarda şenlenmeye başladı Seerf afiyet olsun kardeşim.rastgele Alkis
Bul
murat elinize emeğinize sağlık güzel av olmuş tatilde harika geçmiş daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.76AlkisSeerf
gelincik balığı olabilir Wink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi