25/12/2013 fener limani
Ozel nedenlerden..denize acilmayali..balikiclik yapmiyali..2 aydan fazla olmustu
Saat 11:00..Canli mamunlarimiz hazir.deniz guzel..rotamizi Ayhan ile,rotamiz mercan merasina....kahveler yapildi..oltalar su ile bulusturldu..balik pek keyifli degil..fakat esit araliklar ile,oltalar bos cikmiyordu... Saat 13:00 ..Bu kadar yeterli dedik..limanin yolunu tuttuk...
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
Not:ilk 2 fotoya bende anlam veremedim...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
bugün seni düşündüm ehtiyar,bir zamanlar faruk abimiz vardı sesi solugu çıkmıyor nerelerde acaba balık tutamıyordu artık yazamaz haldemi diye düşündüm,bu raporu görünce mahçup oldum sen sahalardaymışsın balıklar güzel görünüyor,çanakkaleyi lüfer basmış sizin oralardada olması lazım artık.
bereketli olsun abi,rastgele.
faruk abi bereketli olsun.güzel bir av olmuş.teknede 2 mevsim birden yaşanıyor gibi geldi.teknenin önü kış,arkası yaz sanırım şansın daim olsun.rastgele.
Öğlen saatlerine rağmen ilk fotolarda havanın sertliği hissedilir derecede. yazında "kahveler yapildi..()oltalar su ile bulusturldu" okurken kahvenin sıcaklığı da hissedilir dereceden. Netice harika, afiyetler olsun.
bucalıfikret yazdı:faruk bereketli olsun av arasını uzatma daha bollarına rast gele .::
rusan yazdı:Tebrikler Faruk abi, bereketli ve afiyet olsun
tedirgin SaZaN yazdı:bereketli olsun abi,dönüş mercanlarla olmuş,süper,afiyetle:
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi bereketli olsun.güzel bir av olmuş.teknede 2 mevsim birden yaşanıyor gibi geldi.teknenin önü kış,arkası yaz sanırım şansın daim olsun.rastgele.
murki yazdı:Öğlen saatlerine rağmen ilk fotolarda havanın sertliği hissedilir derecede. yazında "kahveler yapildi..()oltalar su ile bulusturldu" okurken kahvenin sıcaklığı da hissedilir dereceden. Netice harika, afiyetler olsun.
guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
sizlerede rastgele
LeVrEkCi yazdı:bugün seni düşündüm ehtiyar,bir zamanlar faruk abimiz vardı sesi solugu çıkmıyor nerelerde acaba balık tutamıyordu artık yazamaz haldemi diye düşündüm,bu raporu görünce mahçup oldum sen sahalardaymışsın balıklar güzel görünüyor,çanakkaleyi lüfer basmış sizin oralardada olması lazım artık.
bereketli olsun abi,rastgele.:a
ben 2. resimi çözdüm
[SIZE="5"]aynen oyle...[/SIZE]
lufere gelince pek duyulmuyor