Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr cok uzun zaman oldu...
25/12/2013 fener limani
Ozel nedenlerden..denize acilmayali..balikiclik yapmiyali..2 aydan fazla olmustuSnifsinf

Saat 11:00..Canli mamunlarimiz hazir.deniz guzel..rotamizi74 Ayhan ile,rotamiz mercan merasina....kahvelerKahve yapildi..oltalar su ile bulusturldu..balik pek keyifli degil..fakat esit araliklar ile,oltalar bos cikmiyordu...
Saat 13:00 ..Bu kadar yeterli dedik..limanin yolunu tuttuk...

Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Not:ilk 2 fotoya bende anlam veremedim...Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bugün seni düşündüm ehtiyar,bir zamanlar faruk abimiz vardı sesi solugu çıkmıyor nerelerde acaba balık tutamıyordu artık yazamaz haldemi diye düşündüm,bu raporu görünce mahçup oldum sen sahalardaymışsın Seerfbalıklar güzel görünüyor,çanakkaleyi lüfer basmış sizin oralardada olması lazım artık.
bereketli olsun abi,rastgele.AlkisSeerf

ben 2. resimi çözdüm Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
faruk bereketli olsun av arasını uzatma daha bollarına rast gele .AlkisSeerf
Bul
Tebrikler Faruk abi, bereketli ve afiyet olsun AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
bereketli olsun abi,dönüş mercanlarla olmuş,süper,afiyetleAlkisSeerf
Bul
faruk abi bereketli olsun.güzel bir av olmuş.teknede 2 mevsim birden yaşanıyor gibi geldi.teknenin önü kış,arkası yaz sanırım Smileşansın daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Öğlen saatlerine rağmen ilk fotolarda havanın sertliği hissedilir derecede. yazında "kahveler yapildi..(Seerf)oltalar su ile bulusturldu" okurken kahvenin sıcaklığı da hissedilir dereceden. Netice harika, afiyetler olsun.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk bereketli olsun av arasını uzatma daha bollarına rast gele .::

rusan yazdı:Tebrikler Faruk abi, bereketli ve afiyet olsun AlkisAlkis

tedirgin SaZaN yazdı:bereketli olsun abi,dönüş mercanlarla olmuş,süper,afiyetle:

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi bereketli olsun.güzel bir av olmuş.teknede 2 mevsim birden yaşanıyor gibi geldi.teknenin önü kış,arkası yaz sanırım Smileşansın daim olsun.rastgele.

murki yazdı:Öğlen saatlerine rağmen ilk fotolarda havanın sertliği hissedilir derecede. yazında "kahveler yapildi..(Seerf)oltalar su ile bulusturldu" okurken kahvenin sıcaklığı da hissedilir dereceden. Netice harika, afiyetler olsun.Alkis

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün seni düşündüm ehtiyar,bir zamanlar faruk abimiz vardı sesi solugu çıkmıyor nerelerde acaba balık tutamıyordu artık yazamaz haldemi diye düşündüm,bu raporu görünce mahçup oldum sen sahalardaymışsın Seerfbalıklar güzel görünüyor,çanakkaleyi lüfer basmış sizin oralardada olması lazım artık.
bereketli olsun abi,rastgele.:a

ben 2. resimi çözdüm Smile

SiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappyHappy

[SIZE="5"]aynen oyle...[/SIZE]Hehe

lufere gelince pek duyulmuyor
Bul
Bravo aretlik Alkis iyi başlangıç yapmışınız Alkis bereketli olsun Gulumse
Haaa aklımdaken[SIZE="6"]cezanın bitmesine dört gün kaldı[/SIZE] Hehe Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,496 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 1,871 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  uzun bi aradan sonra çinekoplarla buluşma robinson987 11 2,423 08-01-2015, 11:13
Son Yorum: serdal76
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,278 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,782 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,505 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,312 25-07-2013, 01:36
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,805 30-12-2012, 23:17
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,390 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  Çorbayı kaynatacak kadar dedim oldu :) MaVrUşGiL 30 4,412 26-09-2012, 17:52
Son Yorum: Avramit

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi