Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek oltası
uet5102 yazdı:Bursa mudanya'da avlanıyorum.Ancak teknemle Gemlik,ve Eşkel arasındaki yerlerede gidiyorum.Rapala değilde 40-80 gr arasındaki sunni yemlerle avlanıyorumpembe sırtlı olanları tercih edilmeli.

Merak ediyorum Narlı civarında av yaptın mı acaba. Yani o tarafta pek levreğe çıkan yoktur da. Eğer oradan levrek aldım dersen hemen yarın sabah çıkacam Bobo
Bul
Gürhan eğer meraklıysan bu işe gidebiliriz bir ara.SmileAyrıca tecrübelerimizide paylaşabiliriz.
Bul
Yok narlıda hiç balığa çıkmadım ancak haberlerini alıyoruz iyi balık yaptığında mırmır karagöz izmarit iyi yapıyor narlı
Bul
uet5102 yazdı:Gürhan eğer meraklıysan bu işe gidebiliriz bir ara.SmileAyrıca tecrübelerimizide paylaşabiliriz.

Hehehe merak mı ben balık bulamayınca balık kraker yiyen tek balıkçıyım.Bobo
Benim teknem de Narlı da yarın de yarın gidelim.
Bul
Bu ayları genelde dinlenmede geçiriyorum.Ağustos sonundan itibaren iyi balık başlıyor.
Bul
Gurhan sende sonar varmı?Teknenin narlıda olması iyi sen karşıya yakınsın bende mudanya taraflarına hakimim.Yani bütün körfez bizim Smile
Bul
[attachment=6533]
bu tarz şeylerden bahsediyorsun sanıyorum .bu arada tuttugun balıkların resimlerinide bizlerle paylaşırsan seviniriz
Bul
Nihat bunlar derin olmayan yerlerde iş yapar ben metallerinden bahsediyorum.Bizim buralar daha derin
Bul
Özgür ben balıkta dinlenmeyi tercih ederim. Önemli olan denizde iyotu almak tabi arada balık da gelirse tam süper olur. Bir ara görüşelim sohbet edelim.
Bul
uet5102 yazdı:Gurhan sende sonar varmı?Teknenin narlıda olması iyi sen karşıya yakınsın bende mudanya taraflarına hakimim.Yani bütün körfez bizim Smile

Sonar konusunda beklemedeyim. Bir arkadaş yeni aldı denesin memnun kalırsa ben de düşünüyorum. Ben bazen Mudanyada da av yaparım. Arnavutköy limandan Faruk kaptanın teknesiyle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneden pratik levrek lüfer avı için tüyo.. LeVrEkCi 14 2,621 09-10-2015, 22:48
Son Yorum: turna
  levrek bırakması tomy77 15 6,835 06-01-2009, 12:08
Son Yorum: fotokopici
  Levrek Weasel 27 7,041 12-05-2007, 12:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  zakkum yaprağımdan levrek sırtısı GÖKSEN 19 6,083 21-02-2007, 20:40
Son Yorum: metinaksu_59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi