Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir gün, İki deniz
1 günde 2 deniz, karadeniz hayatımızı kaydırdı,hava 2-4 gösteriyor ,esen rüzgar yok ama bu deniz neden bu kadar çıldırıyor anlamadık,30 dakikada limana geri döndük,o çalkantıda oltayı açıp atabilen tek kişi olarak (diğerleri beni bişi biliyor sanıyorlardıda erkekliğe toz kondurmamak adına öncülük yapıyordumSiyirdim)oltama gelen 1 çinekop ve bir barbunu geri yolladıktan sonra bugün ne olursa olsun balık tutalım diye bastıranların ısrarlarıyla izmit marinaya gelip tuttuğumuz tekne ile 4 saat boyu körfezde dolaştık,sağolsun marmara karadeniz gibi bizi dövmedi,önce sevdi,sonrada akşam 18-19 arasıda bolcana istavrit verdi,hikayesi bu kadar, resimler arkadaşlarda gelirse hemen ekleyeceğim,yakışıklı bir fotoğrafım varmış bende merak ettimSiyirdim
ilk resim eskidir,terminalde kurduğumuz SABATUDER yönetim kurulu( Sakarya balık tutamayanlar derneğiSiyirdim)gerçi artık tutuyoruz,bu avı beraber yaptık,ikinci resim Karadeniz de gün doğumu, son resim Marmarada gün batımı,,,

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ortak hava durumuna bakacaksın sonra ava gideceksin,baksan karadenize gitmedin Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ortak hava durumuna bakacaksın sonra ava gideceksin,baksan karadenize gitmedin Gulumse

abi baktım tabi ki,yani gerek senle olsun gerek erdek ve çeşmede olsun bir kaç deniz tecrübemiz var,2-4 leri,3-5 leri,5-7 leri bu tecrübeler sırasında öğrendim,en son dün akşam haritalı deniz tahminlerine baktık,2-4 gösteriyordu,mendirekten geçene kadar gerçekten öyleydi,ama daha ilk 50 metrede ;ben sizin bildiğiniz denizlere benzemem dercesine aparkatı bir vurdu karadeniz soluğu marmarada aldık,istifralık olmadan kendimizi kıyıya attık be yaw Smile
Bul
Ee hadi sabırsızlıkla bekliyoruzAlkis
Bul
bulabildiğim 3-5 resmi ekledim,,
Bul
bende balık raporunda balık resimi bekliyorum be ortak Siyirdim
Bul
Tüm ''SABATUDER'' ekip mensuplarını kutlarım..Gulumse
Bul
Alkis Tebrikler Ömer Alkis tebrikler tüm ekibe Alkis
harika bir gün geçirmişsiniz Alkis , devamını dilerim , rastgele 76
Bul
ben böyle deli insanları çok seviyorum ya.tutamasalarda gidiyorlar.tıpkı benim gibisiniz.Hehesizler akıllanmazsınız,Hadiordan kendimden bilirim.
hepinizin yüreğine sağlık içinizdeki o kurtlara coşku verdiği için.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
eyvallah,sağolun, Tahsin abi balık tuttuk da resimleri ulaşmadı, zaten 15 kg civarı istavriti balık diye burayamı koyaydıkSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tatlısuda deniz kefali maceratorr 16 2,272 29-08-2014, 12:08
Son Yorum: bahriyeli
  deniz kurudu sanki erdekli 7 1,588 12-09-2012, 20:58
Son Yorum: bill74
  karagöz avı ve deniz anası iskorpitix 3 1,994 01-11-2007, 08:58
Son Yorum: H.A.R.U.N
  bugünlük bu kadar verdi deniz maceratorr 18 3,046 17-10-2007, 11:07
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü: