Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urla açıklarında facia
Urla'da denize açılan ve içinde altı kişi bulunan tekne fırtına nedeniyle battı.

İZMİR’in Urla İlçesi’ne bağlı Balıklıova Köyü’nde, balık tutmak için denize açılan ve içinde altı kişi bulunan tekne fırtına nedeniyle battı. Mustafa Dörteller (46), Taner Kurtoğlu (32), Ekrem Akifoğlu (43) ve Arif Tutkun (38) yüzerek karaya çıkarken, Bekir Koçak (53) ve Ahmet Sarıoğlu (51) kayboldu. Arama kurtarma çalışması başlatan Sahil Güvenlik, Koçak ve Sarıoğlu’nun cesetlerini Balıklıova İnceburun Mevkii’nde kıyıya vurmuş olarak buldu.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ne diyelim abi, Allah yakınlarına sabır versin,olan olduktan sonra keşke öyle olaydı böyle olaydı demek boştur,kendi adımıza denizi daha ciddiye alıp tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamamız gerektiğini bir kez daha hatırlamış olduk..
Bul
Ömercim benim teknede Urla'da ve yaklaşık 1 aydır balığa çıkamıyorum, Mahcup

Önce eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a emanet demişler, tedbiri asla elden bırakmamak lazım, eksiden olsa anlarım ama artık teknolojinin her türlü nimetinden yararlanabiliyoruz, 1 hafta sonranın havasını bile bugünden öğrenebiliyoruz. ne desek boş.
Balık uğruna geride gözü yaşla eş, çocuk bırakmamalıyız. Snifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Allah rahmet eylesin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Salih Reis yazdı:Ömercim benim teknede Urla'da ve yaklaşık 1 aydır balığa çıkamıyorum, Mahcup

Önce eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a emanet demişler, tedbiri asla elden bırakmamak lazım, eksiden olsa anlarım ama artık teknolojinin her türlü nimetinden yararlanabiliyoruz, 1 hafta sonranın havasını bile bugünden öğrenebiliyoruz. ne desek boş.
Balık uğruna geride gözü yaşla eş, çocuk bırakmamalıyız. Snifsinf

Allah rahmet eylesin.. Aynen öyle balık uğruna svdiklerimizden vazgeçmeyelim. Benim gibi kara avcısı olalımSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Allah geride kalanlara sabır versin...
Bul
ege bu yaz hep fırtınamsı rüzgarla başladı hala devam ediyor.en fazla bir yada iki gün ara veriyor.o da tatiline denk geldi,geldi,gelmediyse sabırla tekrar bekliyeceksin.nisanda YAT ımı aldım.haziran başında 1 defa balığa çıktım.bir dahada çıkamadım.kısaca denize ve kendine güvenip çıkmayacaksın.sabırla,hava şartlarının iyi olmasını bekliyeceksin.
ölenlere allah rahmet eylesin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ALLAH ailelerine sabırlar versin.Affet
Bul
Allah rahmet eylesin, ateş düştüğü yeri yakar. Allah kimsenin başına vermesin.
Bul
allah rahmet eylesin.denizin şakası olmuyor.allah geride kalanlarına sabırlar versin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kadiköy Açıklarında Bir Tekne Battı AFALA 8 1,702 23-09-2007, 14:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balık avlamada facia LeVrEkCi 22 3,517 13-05-2007, 15:30
Son Yorum: darkdream1977
  çanakkale açıklarında dev köpek balığı harslan1978 17 3,565 28-03-2007, 10:18
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü: