Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çekirdekten yetişiyor :)
sizi oğlumla tanıştırayım.
adı arda.5 buçuk yaşında.3 yaşından itibaren yanımdan ayıramaz oldum.
balıkta olmaktan büyük zevk alıyor,kamp yapmaya bayılıyor.
tek kusuru oltalara sürekli balık vursun istemesi Smile
ben de anlatamıyorum ki,eski meralar yok,eski balıklar yok..
ah oğlum,yanlış zamanda mı doğdun,biz mi çok vahşiyiz,doğa mı çok savunmasız bilemedim ki... Sad
adam meraklı,benim bırakacağım bayrağı taşıyacak gibi..hadi hayırlısı..
birkaç da derleme foto koyuyrum..
pek balığa gidemediğimiz şu ramazan ayında renk olsun istedim..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Güzel resimler Teşekkür ederim Maşallah ufaklık bu işi kapmış desenizle Smile Doğa ile iç içe olmak ve ona böylesine güzel bir (Balık Hobisi) kazandırdığınız için tebrik ederim.Ben Bekarım ama nasipse bende kız arkadaşımı götürüp şimdiden alt yapıyı sağlamlaştıram WinkAlkis
Maşallah Allah bağışlasın oğlunuzada aşılamışsınız bu hastalığı benimde bitane oğlum var 4 yaşında şimdiden oltalar düşmüyo elinden canlı balıktanda hiç korkmuyo ne hikmetse ayrıca resim karelerinizde çok güzel çıkmış.Alkis
ismail 1984 pendik ist
Bul
geleceğin bilinçli amatör balıkcılarından olacak kesin.maşallah allah nazarlardan saklasın.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Rıfafım en sağlıklı, en mutlu, en huzurlu günlerle, her ikinizinde maşallahı var. öpüyorum her ikinizi.Alkis
Bul
Allah bağışlasın rıfat gelecek nesile böyle güzel örnek olmak gerekiyor nasıl yetiştirirsen öyle gider.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Rıfat oğlan ileride balıkçı olmazsada çevreci olur.doğa tutkunu olarak faydalı olur.
allah bağışlasın,vatana,millete hayırlı evlat olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Allah bagışlasın RIFAT En azından çok şanslı senin gibi bir babası oldugu için bilinçli ve amatör ruhunu taşıyanSeerf
Bul
Maşallahı var cin gibi, bilinçli yetişmesi çok faydalı, onu kimse kendi bildiğinden döndüremez.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Bravo Alkis Allah bağışlasın Affet maşallah tam çekirdekten yetişiyor Alkis devamını dilerim , rastgeleyin 76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi