Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14.07.2013 eşkina
Sargoz35 yazdı:Emeğinize saygı duyuyorum...
Fakat eşkinalar boy olarak ufak değil mi sizce ? Snifsinf

Bu kadar ufak eşkinaların yakalanmasına anlam veremediğim gibi,mesajları ile tebrik eden arkadaşlara da ayrıca bir parentez açmak gerekli....

MEHMET eşkina balıgına araştırdıgım kadarıyla boy alt limiti verilmemiş DİĞER TÜRLER adı altında başlıktada kg limiti kullanılşmıştır boy limitindede göz ve vicdan terazisi kullanılıyor sanırımGulumse
Bul
Sargoz35 yazdı:Emeğinize saygı duyuyorum...
Fakat eşkinalar boy olarak ufak değil mi sizce ? Snifsinf

Bu kadar ufak eşkinaların yakalanmasına anlam veremediğim gibi,mesajları ile tebrik eden arkadaşlara da ayrıca bir parentez açmak gerekli....

mehemet o açtığın parentez içerisinde bende varım .
ayrıca facebook ta bu konuyu paylaşmanıda kınıyorum.
Bul
teşekkürler arkadaşlar..balıklar yeterli boyda bence..ben ilk defa buraya rapor yazmıyorum ilk defada da balıkçılık yapmıyorum..limit altı balıkları onlarca kez suya etmişimdir..bu balıkların yanında 9 tanesinide suya iade ettim.sargoz35 arkadaşımızı duyarlılığından dolayı kutluyorum..saygılar sevgiler..
Seerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:Balıkları bilmemde salata on numara gözüküyor salatanın üzerinde dometeslerden yapılmış güllerde ayrı bir tebriki hakediyor afiyet olsun OZAN kardeşimAlkisAlkisAlkis

teşekkürler muratcım saygılar..
Seerf
Bul
eküriler yine iş başındaymış tebriklerAlkisAlkisAlkis içimdeki eşkina ateşini canlandırdınız en kısa zamada eşkinaya olta sallamam lazım
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Tebrikler abilerim yine çok güzel bir av yapmışsınız AlkisAlkis afiyet olsun Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Deniz de eşkina avcılığının yeri başka olur.
Tebrik ederim afiyet olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
YaKaMoZ yazdı:MEHMET eşkina balıgına araştırdıgım kadarıyla boy alt limiti verilmemiş DİĞER TÜRLER adı altında başlıktada kg limiti kullanılşmıştır boy limitindede göz ve vicdan terazisi kullanılıyor sanırımGulumse

Sevgili Murat dediğin gibidiğer türler gurubuna giriyor eşkina...Yanlız bu balığın bir farkı neslinin son zamanlarda tehlike altında olması...Onun için daha çok VİCDAN'i limitler biz amatör avcılar yönünden bu balıkta geçerli bir kıstas olmalı diye düşünüyorum...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
bucalıfikret yazdı:mehemet o açtığın parentez içerisinde bende varım .
ayrıca facebook ta bu konuyu paylaşmanıda kınıyorum.

Kınamanda ki sebebi anlamış değilim ?
Sonuçta her amatör bir başka amatör balıkçıyı oto kontrol etmeli...Yazılan mesajlarda ne aşağılama ne de arkadaşımızın adına karşı yapılmış birşey yok..Sonuçta sadece fotoğraflarda ki görüntülerden yola çıkılarak yorumlar yapıldı...
Sen bu boyda bir eşkinanın yakalanmasını kabul ediyorsan ona da diyecek sözüm yok...
Niyetimiz bağcıyı dövmek değil,o bağdan her zaman üzüm yemek...
Selamlar.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler arkadaşlar..balıklar yeterli boyda bence..ben ilk defa buraya rapor yazmıyorum ilk defada da balıkçılık yapmıyorum..limit altı balıkları onlarca kez suya etmişimdir..bu balıkların yanında 9 tanesinide suya iade ettim.sargoz35 arkadaşımızı duyarlılığından dolayı kutluyorum..saygılar sevgiler..

Sevgili Ozan ;
Bu mesajları yazarken açıkçası vereceğin tepki beni daha çok düşündürüyordu...
Senin daha iyi avların olduğunu biliyorum.
Ben sadece ne kadarda limitlerde bu tür için böyle avlar yapılır müsadesini bilsemde vicdani yanım buna müsade etmemektedir.Bu benim görüşüm ve bunu dile getirdim.
Gelin balığı sularımızda nesli gitgide azalan bir tür.Bu boylarda bir eşkinanın yakalanması açıkçası biz amatör balıkçılar tarafından yapılmamalı diye düşünüyorum...Bu hassasiyetin gözlerden kaçtığını düşünerekten yazdım mesajlarımı...Face adresimden de fotoğraflarını eğitici ve bilgilendirici olması açısından paylaştım...Bir çok amatör arkadaşım da bu sayede vicdani sirkülerini gözden geçirme gereği duydular....
Sana karşı kesinlikle bir kasıt olarak algılama bunu...
Fikret abime dediğim gibi,niyet ''bağcıyı dövmek değil, o bağdan her zaman üzüm yemek ''
Selamlar.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hedef dışı Eşkina avı..28.08.2016 Samsun... kengin 22 1,475 31-08-2016, 11:22
Son Yorum: kengin
  Marmarada eşkina aradik BABUÇ 16 1,207 29-08-2016, 17:47
Son Yorum: BABUÇ
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,429 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  08.12.2013 galata köprüsü avi Sokrates 14 2,572 21-12-2013, 21:12
Son Yorum: orhanekmekci
  03/11/2013 kasna avımız. muratcoskun 12 2,375 05-12-2013, 11:26
Son Yorum: muratcoskun
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,141 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet mariner8 20 2,944 02-12-2013, 10:32
Son Yorum: YaKaMoZ
  19-10-2013 Lüfer Avı nihatkr 18 2,895 28-11-2013, 17:58
Son Yorum: Sensei1903
  19 Ekim 2013 '' Çift Çapa-1 '' Dolunayda Sargoz Geçidi.... Sargoz35 10 2,174 28-11-2013, 16:31
Son Yorum: Sensei1903
  17/11/2013 kirlangiç avi BALIK and OZAN 24 3,306 22-11-2013, 21:58
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi