Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hediye !!!

Sitemiz 919 kullanıcıya sahip ve diyorum ki;

1000. üyemize ufak bir hediyemiz olsun. Siz ne dersiniz bilmem sadece fikrimi söyledim 66
Bul

iyi fikirde nasıl olucak bu nasıl bir hediye olabilir:0507:rastgele...
Bul
Hocam balıkcının hediyesi ne olur ? Yeni bir makina ya da çok güzel bir kamış. Ya da takım filân Smile Kargoyla yollanır adresine. 2 iş günü içersinde varıyor. Bence pek pahalıya patlamayacak bişey. Ben olsam yapardım vallahi.
Bul
güzel tamam ama finans işi nasıl olacak.
Bul
arkadaslar ben 1000.uyeyım valla sız ne munasıp gorursenız onu kabul ederım herkese bol sans rastgele
Bul
Sen nerden buldun bu konuyu.. Buldunda hediye olmadığını bildiğin halde bu ne mütevazice bir davranış hemen ne münasip görürseniz diyip. : ) Benden sana bi makara misina... helalinden...
Bul
bence 1001 inciye hediye verilmeli899594 bu kişide hakkkan
Bul
Verelim Kâmil abi ama bakalım sitemiz de ne kadar kalacak. Ne kadar katılımcı ve aktif üyemiz olacak... İki mesaj yazıp yuvadan uçmak yok öyle... Ben yıllarımı verdim bu siteye yıllarımı !Mad Rolleyes Frown Cool Tongue
Bul
fısherman istanbula gitmişti herhal hediye alıpda gelmiştir  burhan senin bu formda geçen her günün bir yıl anlaşılan
Bul
Kâmil abi galbimi gırıyon beni gaybediyon Mad Emek vermedim mi yani ben bu siteye... Kafama vur vura vura deli et ama şindi haqqımı yeme lütfen. 66 Şaggaaa... Yıllarımı vermesem bile kısa süredir bu sitedeyim. Ayrıca lütfen unutmayalım; sitedeki tüm ekşın olayları, tarafımdan gerçekleştirilmiş olup logo çıkartmada yine tarafımdan düzenlenip akıl fikir verişi sayesinde ortaya çıkarılmıştır.
Lütfen hepimiz cips yiyen insanlarız. Big Grin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi