Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hanımlara özel
bence gürhan haklı nihat azıcık aşım ağrısız başım ben böyle de mutluyum he he he....
Bul
bu fıkrayı dedemden duymustum

adamın biri kahveye girer ve içerdekilere seslenir 'karısından korkan ayağa kalksın'
içerde bir gürültü ve herkes ayağa kalkar.bir kişi hariç.kahvedeki herkes hayretler içinde.
soruyu soran adam oturan adama yaklasır
afferin be, delikanlı adammısın.gercekten karıdan korkmuyormusun der.
adam nefes nefese 'yav kardeşim öyle bir laf ettin ki dizlerim kesildi kalkamadım yerimden'.
Bul
peki hepsi bir olupta yeni site kurup bizekarşı birleşirlerse neolur valla bir senaryo düşünün bakalım ben şimdiden ürperdim valla
Bul
Hahahaaha Erdem süper fıkra hahaha....
Bul
bakalarus19 yazdı:peki hepsi bir olupta yeni site kurup bizekarşı birleşirlerse neolur valla bir senaryo düşünün bakalım ben şimdiden ürperdim valla

aslında önce onu düşündüm oktaya diyecektim kur bi site amatorbalikcihanımları.com sitesi valla aslında lazlarınki olack amatorbalikcikarilari.comda ben kibarlaştırdım neyse hanımlar duymasın beni taşa tutacaklar en iyisi bu fikri unutup işimize devam etmek bidde onlarla ugraşmayalım dimi Smile)
Bul
amana bi hiç gerek yok böle bişi yapmaya dersiz başımıza dert açmayalım zaten evde yeter gidferken balığa dır dır dır ... bir de burda çekilmez vallahi :::::::::Smile
Bul
Öyle görünüyorki konu acil demokrasi. yani kapandı
Bul
BoboBobo vay be kimlerle arkadaşlık ediyormuşuzda haberimiz yokmuş hanım lafını duyana bişiler oldu bu ne ya balıkda bari kazak olun biraz kendinizi dinleyin evdekini değilBobohepsi kuzuymuşda haberim yokmuşşşş73 allah bilirya evdede her işe yardım ediyorsunuzdur bence hanımlarımıza ait bir köşe açalımda birbirlerini tanısınlar fenada olmaz hani yazışırken onlar mesala nihat çayım nerde kaldı diyecek bu harika bişey olur herhalde artık sizlerde sıranızı beklersiniz foruma bakacam diyeAptalkafamnerden çıkdı bu hanımlar köşesi diye pişman olursunuz ama iş işden geçmiş olur
Bul
abi evde hanımların dırdırını yeterince cekioz zaten birde burdamı cekelim yani? şurda bir balıgımız var keyif olan onunda cılkı cıkmasın yane ben böle düşünüom sizleri bilemem.
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:BoboBobo vay be kimlerle arkadaşlık ediyormuşuzda haberimiz yokmuş hanım lafını duyana bişiler oldu bu ne ya balıkda bari kazak olun biraz kendinizi dinleyin evdekini değilBobohepsi kuzuymuşda haberim yokmuşşşş73 allah bilirya evdede her işe yardım ediyorsunuzdur  bence hanımlarımıza ait bir köşe açalımda birbirlerini tanısınlar fenada olmaz hani yazışırken onlar mesala nihat çayım nerde kaldı diyecek bu harika bişey olur herhalde artık sizlerde sıranızı beklersiniz foruma bakacam diyeAptalkafamnerden çıkdı bu hanımlar köşesi diye  pişman olursunuz ama iş işden geçmiş olur

vayy kamil abide kesin bizdensiin sende benim gibi tabagını yıkar masanı silersin kendi çayını kendin doldurur yemegin tabagına kendin koyarsın kesin kesin anladım ben onu BoboBoboBoboBobone olacak abi onlar olmasa biz yanmışızzzz yanmışşş ben hep diyorum hanım ameliyatlıyken ev işleri başa düştü iki çocuk koştur dur o zaman dedim allah kadınları başımızdan eksik etmesin onlara hep yardım etmek lazım gerçekten işleri çookkk ama çokkk zor bi düşünün sabahtan akşama kadar yaptıklarını sadece 5 dakikanızı verip düşünün hak vereceksiniz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Siteye özel mont,polar,ceket vs balıkçı0742 40 6,403 03-03-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi