Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hanımlara özel
sitede bir bölüm olsa sadece hanımların yazacagı şikayetlerini bizler hakkındaki sorunları anlatacakları ne gırgır olmazmı benim hanım yazar valla şikayet eder durur beni hehehehe ne dersiniz
Bul
bence çok iyi olur..yüzümüze söyleyemediklerini burada yazarlar...bizde ona göre khareket ederiz...
Bul
Aile faciaları yaşanmasın sonra Bobo Bobo Bobo
Bul
valla benim hanım üye olur yazar yeni isimle fırsat buldukça kendi ismimi vermem zaten rezilmi olacam benim ismimle bana dokunduracak Smile)
Bul
Bana uyar.Nasılsa benim hakkımda yazacak kimse yok.BoboBoboBobo
Bul
şamar oğlanına dönerizBobo
bence hiç gereği yok. dertsiz başımıza dert almayalım.
Bobo Bobo
Bul
ustam61 yazdı:yapmayın arkadaşlar oturun oturduğunuz yerde.sonra siteden bizleri kovalarlar."hah işte şu oya böyle olacak,aha şu kazak 3 ters bi düz bilmem kaç numara şişle örülecek,mahalledeki kız davulcuya kaçmış halbuki kaç mühendis istediydi".aman söylemeyin eşlerinize sizede böyle bir bölüm açılmış diye.

işin bu kısmını düşünmedim tabii kalk ben oturacam diyip enseye tokatı basmasınlar sonra kavga eder dururuz bir bilgisayar daha almak gerekebilir
BoboBobo
Bul
bence gelin siz bu sevdadan vazgeçin bu işin sonunda büyük ihtimalle biz zararlı çıkarız ne me lazım ağrısız başımıza ağrıtmayalım
Bul
Okullar tatil oldu oğlum da gelince bilgisayarın başındaki zamanımız azaldı. Başımızın üstünde yerleri var zaman biraz daha azalacaktır. Neyse bana uyar. Çoğunluğa uyarım
Bul
evliler neysede bekarlar köşeden halimize bakıp bakıp gülerler. .Hehe

vay be ne idi  ne oldu diye.bakarsın mod-admin falanda olurlarsa o zaman dananın kuyruğunun koptuğunu anlarız.sonra bu balık işine alışıpta bir hafta sonumuz var ondada çoluk çocuğu evde bize bırakıp hanım arkadaşlarımızla balığa gidiyoruz demeleride yakındırNayirolamaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Siteye özel mont,polar,ceket vs balıkçı0742 40 6,399 03-03-2009, 11:17
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi