Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul' a Yaz gelmiş.
Cankurtaran öğretmen evinde kahvaltımızı yaptıktan sonra oğlumu öğlene doğru okuluna bıraktık ve vedalaştık. Daha sonra biraz Boğaza doğru gidelim dedim.Yaz gelmiş gibiydi.Herkes deniz kıyısında dinleniyor,bizim gibiler de olta atıyordu.Ben de gelmişken uygun bir yerden olta atmayı düşünüyordum ve bakına bakına gezerken Sarıyer e kadar geldik. Smile
Orada uygun yere aracımızı park ettim ve oltamı açtım.Biraz olsun kurtlarımı dökeyim dedim ve yaklaşık 1 saat kadar avlandım.Daha sonra da toplanıp Eskişehir e doğru yola çıktık.Bazı güzel kareleri sizlerle paylaşmak istedim.Sevgi ve selamlarımla...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
çok güzel yapmışsın abicim..balıklarıda kapmışsın..ilk resime bakınca kimsenin olmadığı bir yer zannettim..görüntülerde mükemmel..biz deniz kenarında olmadan yapamayız..saygılar..sevgiler..AlkisSeerf
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:çok güzel yapmışsın abicim..balıklarıda kapmışsın..ilk resime bakınca kimsenin olmadığı bir yer zannettim..görüntülerde mükemmel..biz deniz kenarında olmadan yapamayız..saygılar..sevgiler..AlkisSeerf

Teşekkürler Ozancım. Daha gerilerde arabayı parkedecek yer bulamadım.Oraya kadar geldim ama çok güzel oldu.Dediğin gibi denizi görmek kıyısında olmak bile başka birşey. Sevgiyle kal Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Tebrikler UFUK hocam fırsatı degerlendirmişsin...AlkisSeerf
Bul
guzel havayi,ve ortami degerlendirmissin Hocam..iyi olmusAlkis
ogluna da basarilar
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
İstanbula yaz gelmiş sen Eskişehirde gibisin Ufuk hocamHappyşaka bir yana İstanbuldan yine balıksız dönmedinAlkisRasgele.
Bornova - izmir
Bul
ufuk hocam oğlunuzu okuluna bırakırken güzel bir istanbul kaçamağı da yapmışsınız.maşallah çaparilerde dolmuş ,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Tebrikler hocam bir taşta üç kuş misali bütün işleri halldip boğazın güzel havasınıda almışsın. Afiyet olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
helal olsun hocama,her fırsatta şansını deniyorsun.tebrikler.
delikanlıya başarılar dilerim.
teşekkürler.Gulumse
Bul
ufuk hocam aradığında ereğlide toplanıyordum,sonra murat aradı oda beyazıttaymış,akşam bi rakı içelim dedi,ereğlide oldugumu duyunca başka zamana bıraktık.
sonra eve gelmem 21:00 olabildi.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 959 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Balıklara bahar gelmiş naxos 5 28 4,621 03-04-2010, 11:13
Son Yorum: fotokopici
  İmarete Lambukalar Gelmiş mariner8 32 4,478 31-08-2009, 21:07
Son Yorum: mariner8
  babuç istanbul turu BABUÇ 13 3,052 17-03-2009, 00:13
Son Yorum: Bahadır Sarıca