Yorumları: 44
Konuları: 3
aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandan beri balık avcılığının her branşı ile yakından ve büyük bir ilgiyle uğraşan biriyim zıpkın avı kıyı avı tekne avı hepsiyle ilgileniyorum bu aralar atçek merakı başladı yoğun araştırmalar sonucu kendime bir takım yaptım inşş rasgelir. Bu sitede çok değerli tecrübeli arkadaşlar ve özelliklede büyüklerim abilerim olduğunu gördüm zamanla sizlerle kaynaşıp organizasyonlara katılmak arkadaş edinmek istiyorum deniz ve av sevdalısı biri olarak hepinize rasgelmesini diliyorum
OZAN ELGİN BUCA/İZMİR
USTA BALIKÇI OLMAK İÇİN ÖNCE DENİZE VE YAVRU BALIĞA SAYGIYI ÖĞRENMEK GEREKİR
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ozii yazdı:aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandan beri balık avcılığının her branşı ile yakından ve büyük bir ilgiyle uğraşan biriyim zıpkın avı kıyı avı tekne avı hepsiyle ilgileniyorum bu aralar atçek merakı başladı yoğun araştırmalar sonucu kendime bir takım yaptım inşş rasgelir. Bu sitede çok değerli tecrübeli arkadaşlar ve özelliklede büyüklerim abilerim olduğunu gördüm zamanla sizlerle kaynaşıp organizasyonlara katılmak arkadaş edinmek istiyorum deniz ve av sevdalısı biri olarak hepinize rasgelmesini diliyorum
hoş geldin ozancım.kendin gibi sıcacık bir ortamdasın.en kısa zaman içinde bunu anlayacaksın.sefa getirdin.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ozan arkadaşım aramıza hoşgeldin.hoşca vakit geçirmen dileklerimle.izmir de çok değerli abilerimiz kardeşlerimiz var. bence çok şanslısın.izmirin organizasyonları tadından yenmez ,gerçekten.arkadaş dost edinmek için süper,tekrar hoşgeldin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ozan bey hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
aramıza hoş geldiniz

keyifli paylaşımlar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aramıza hoşgeldin ozan,rastgele
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
hoşgeldin keyifli paylaşımlar rastgele
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Ozan,keyifli paylaşımlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldınız, keyıflı paylaşımlar
Sazanları özledim...