Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bucalıfikret banned
yürü be fiko abim seni sevmeyen ölsünnn Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:yürü be fiko abim seni sevmeyen ölsünnn Siyirdim

yokbe muratın ölmesinler daha yapılaçak çok işimiz var.Alkis
Bul
dün akşam üzeri ercan abim alo dedi kardeşim sen neyaptın kiminle dalaştın seni bablamışlar dedi düşünüyorum kimseyle dalaşmadım nisan şakasıdır dedim değil dedi siteye girdim ana sayfada bam hayret ettim fakat ercan abi aramasaydı kesin nisan 1 olduğunu bilmezdim hanım saat 12 den sonra 2 nisan ozaman siteye girebilirsin dedi nerde girene aşk olsun yalçın kardeşimi aradım oda uyuyormuş uykudan uyandırdım özürdilerim haberim yok dedi tahsin aradı içime kuşku girdi faruk festen yazdı hayretler içinde kaldım vardır bir olay diye düşündüm sabah ola hayrola dedim neyseki 1 NİSAN şakasıymış allah'tan kalp yok bendeSiyirdimsizleri seviyorum mehmet abimde yazısını öyle bir yazmışki gelde inanmaAlkisiyiki varsınız sağolun var olunAlkis
not:bukadar stresten sonra bana bir kıyak yaparsınız artık sayın modlarım.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:dün akşam üzeri ercan abim alo dedi kardeşim sen neyaptın kiminle dalaştın seni bablamışlar dedi düşünüyorum kimseyle dalaşmadım nisan şakasıdır dedim değil dedi siteye girdim ana sayfada bam hayret ettim fakat ercan abi aramasaydı kesin nisan 1 olduğunu bilmezdim hanım saat 12 den sonra 2 nisan ozaman siteye girebilirsin dedi nerde girene aşk olsun yalçın kardeşimi aradım oda uyuyormuş uykudan uyandırdım özürdilerim haberim yok dedi tahsin aradı içime kuşku girdi faruk festen yazdı hayretler içinde kaldım vardır bir olay diye düşündüm sabah ola hayrola dedim neyseki 1 NİSAN şakasıymış allah'tan kalp yok bendeSiyirdimsizleri seviyorum mehmet abimde yazısını öyle bir yazmışki gelde inanmaAlkisiyiki varsınız sağolun var olunAlkis
not:bukadar stresten sonra bana bir kıyak yaparsınız artık sayın modlarım.Siyirdim

fikret bey şaka değil banlandınız da banınızı kim açtı?şimdi banı açanı bulup onuda banlıyacam,kesin murat açmıştır...
Bul
HappyHappyHappygeçmiş ola fikret abi.Siyirdim
balığa hasret yaşamak zor
Bul
site yönetim yazdı:bucalı fikret açıklayamayacağımız nedenlerle yönetim ortak kararıyla banlanmıştır.

Yönetim İstifa Yönetim İstifa ayağınızı kaydıracağız sizin biz başa geçeceğiz Siyirdim
DeLi_KuRT yazdı:Yönetim İstifa Yönetim İstifa ayağınızı kaydıracağız sizin biz başa geçeceğiz Siyirdim

Halil Sezai _isyan - YouTube

Üstdeki parça benden isyancılara gelsin HappyHappy (Sözlerini iyi dinle bak ne diyor kırılmış her yanım, içim yanar içim kanar Happy Haydar abiyle tanıştı önce Halil Sezai sonra bu parçayı yazdı Siyirdim)

İsyancıların başına neler geliyor Murat (YaKaMoZ), Hüseyin (Arap Hüso), Faruk (Albatros) abilere önce sor bence Siyirdim
Belliki sen Haydar abiyi bilmiyosun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Halil Sezai _isyan - YouTube

Üstdeki parça benden isyancılara gelsin HappyHappy (Sözlerini iyi dinle bak ne diyor kırılmış her yanım, içim yanar içim kanar Happy Haydar abiyle tanıştı önce Halil Sezai sonra bu parçayı yazdı Siyirdim)

İsyancıların başına neler geliyor Murat (YaKaMoZ), Hüseyin (Arap Hüso), Faruk (Albatros) abilere önce sor bence Siyirdim
Belliki sen Haydar abiyi bilmiyosun.

Adımız DeLi_KuRT Smile))))))) Ben bu Halil Sezai'yi hiç sevmiyorum ya Big Grin Hatta yeni sanatçıların hiç birini desem yeri Big Grin (Bu Arada Mesaj Alınmıştır Smile Siyirdim
LeVrEkCi yazdı:fikret bey şaka değil banlandınız da banınızı kim açtı?şimdi banı açanı bulup onuda banlıyacam,kesin murat açmıştır...

sayın patronum bir günlüğüne yönetim odasının anahtarını verirmisin bak gör ne yapacamSiyirdim.
Bul
bucalıfikret yazdı:sayın patronum bir günlüğüne yönetim odasının anahtarını verirmisin bak gör ne yapacamSiyirdim.

Fikret abi arka Kapıdan girelim arkandayım abi Siyirdim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yycolak-bucalıfikret site yönetim 43 3,900 09-04-2014, 21:20
Son Yorum: bucalıfikret
  yycolak,bucalıfikret,uzun_ahmet LeVrEkCi 54 7,272 16-05-2011, 21:18
Son Yorum: sevimli34
  GÜNÜN ADAMI bucalıfikret yycolak 35 4,911 13-04-2009, 11:18
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi