Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çok güzel balik oyunu
güzel oyun paylaşım için teşekkürler.Alkis
Bul
güzelmiş teşekkürler.Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu oyun güzel fakat ince noktaları varmıdır,aytekin sen nasıl ilerledin o kadar?yani 9. leveldeyim ama günlerce aynı şekildemi balık tutacağız yoksa ilerledikçe malzeme ve balıklar değiştikçe hızlı puan almaya başlarmıyız?

aynen abi ilerledikçe daha fazla çekeri olan malzemeler alınıyor,37 kg lık mersin balığı yakaladım. Smileşu an rekorum bu.işin bir püf noktası var,ilerki seviyelerde enerji çok lazım oluyor,o yüzden enerjinin fazla gitmemesi için pahalı olsada çekeri güçlü 5-10 kg çekerli kepçe alınması gerekiyor.haritada bazı bölümler kapalı görünüyor,ama istenilen malzemeler var mesela open water(açık deniz )de avlanmak için şişme bot almak gerekiyor.oyun bence süper,ilerki levellerde spin makina kamış ve ipler açılıyor ama çok pahalıSmilebakalım alabilecekmiyim.level atladıkça kazanılan beyaz top gibi inci çok değerli hemen kullanmamanızı öneririm.bir deoyunda arkadaş çok olursa enerji yem balık bulucu gibi malzemeleri almak da kolaylaşıyor,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
haritada lock ness diye bir yer var,oralarda acayip çeşitli ve büyük balıklar var,balık yakalayıp hem et olarak hemde para olarak kullanabiliyoruz. et bize oyun içinde enerjimiz bittiğinde marketten yiyecek alıp enerji artırmaya yarıyor.ayrıca turnuvalara katılabiliyoruz,ama turnuvalar çok basit ,ben henüz ilk üçe giremedim Smile turnuvalarda iyi ödüller var.bunlarıda kazanmak lazım,ileri seviyeler için.
Bul
anlaşıldı balık tutmak sabır ister Gulumse seviye ilerleyene kadar sabırla tutmaya devam Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:anlaşıldı balık tutmak sabır ister Gulumse seviye ilerleyene kadar sabırla tutmaya devam Seerf
aynen abicim,sen oyunu oynamaya devam et hediyeler benden Smileistediğin ekstra bi şey olursa söyle hemen gönderiyim.nihat abi.tabii herşey gönderilemiyor tabiki,ama iğne ve misina olayı işin püf noktalarından,iğne küçük olursa büyük balığın ağzına takılmıyor ve balık yakalanmıor.
Bul
Güzel bir paylaşım teşekkürler AlkisAlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
nihat çok fazla arkadaşın olmasına gerek yok bu oyun için.
ben girdim oyunun facebook sayfasına tanımadığım 10 kişiyle arkadaş oldum ve bütün herşey açıldı.
sende bu şekilde yap.
bu arada ne kadar farklı yem o kadar çok ve büyük balık demek.
google da nerede hangi yem ile hangi balıkları tutabildiğinin bir çıktısını bile yapmışlar geçenlerde görmüştüm Smile
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  At çek balık avı oyunu (Tatlı su ama) :) nihatkr 22 7,214 22-08-2012, 18:03
Son Yorum: bucalıfikret
  Balık Avı Oyunları (Fishing Games) Lapsetur 5 27,319 26-11-2011, 22:48
Son Yorum: Lapsetur
  denge oyunu SerenaY66 23 6,188 20-08-2008, 11:09
Son Yorum: Lakerda
  güzel bir oyun (rapala pro fishing) ozoca51 28 11,726 13-12-2007, 11:28
Son Yorum: SerenaY66
  guzel bır oyun. h2o4 5 3,395 06-07-2007, 22:45