Yorumları: 16,711
Konuları: 238
güzel oyun paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
güzelmiş teşekkürler.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
LeVrEkCi yazdı:bu oyun güzel fakat ince noktaları varmıdır,aytekin sen nasıl ilerledin o kadar?yani 9. leveldeyim ama günlerce aynı şekildemi balık tutacağız yoksa ilerledikçe malzeme ve balıklar değiştikçe hızlı puan almaya başlarmıyız?
aynen abi ilerledikçe daha fazla çekeri olan malzemeler alınıyor,37 kg lık mersin balığı yakaladım.

şu an rekorum bu.işin bir püf noktası var,ilerki seviyelerde enerji çok lazım oluyor,o yüzden enerjinin fazla gitmemesi için pahalı olsada çekeri güçlü 5-10 kg çekerli kepçe alınması gerekiyor.haritada bazı bölümler kapalı görünüyor,ama istenilen malzemeler var mesela open water(açık deniz )de avlanmak için şişme bot almak gerekiyor.oyun bence süper,ilerki levellerde spin makina kamış ve ipler açılıyor ama çok pahalı

bakalım alabilecekmiyim.level atladıkça kazanılan beyaz top gibi inci çok değerli hemen kullanmamanızı öneririm.bir deoyunda arkadaş çok olursa enerji yem balık bulucu gibi malzemeleri almak da kolaylaşıyor,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
haritada lock ness diye bir yer var,oralarda acayip çeşitli ve büyük balıklar var,balık yakalayıp hem et olarak hemde para olarak kullanabiliyoruz. et bize oyun içinde enerjimiz bittiğinde marketten yiyecek alıp enerji artırmaya yarıyor.ayrıca turnuvalara katılabiliyoruz,ama turnuvalar çok basit ,ben henüz ilk üçe giremedim

turnuvalarda iyi ödüller var.bunlarıda kazanmak lazım,ileri seviyeler için.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
anlaşıldı balık tutmak sabır ister

seviye ilerleyene kadar sabırla tutmaya devam
LeVrEkCi yazdı:anlaşıldı balık tutmak sabır ister
seviye ilerleyene kadar sabırla tutmaya devam 
aynen abicim,sen oyunu oynamaya devam et hediyeler benden

istediğin ekstra bi şey olursa söyle hemen gönderiyim.nihat abi.tabii herşey gönderilemiyor tabiki,ama iğne ve misina olayı işin püf noktalarından,iğne küçük olursa büyük balığın ağzına takılmıyor ve balık yakalanmıor.
Yorumları: 712
Konuları: 27
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 495
Konuları: 42
nihat çok fazla arkadaşın olmasına gerek yok bu oyun için.
ben girdim oyunun facebook sayfasına tanımadığım 10 kişiyle arkadaş oldum ve bütün herşey açıldı.
sende bu şekilde yap.
bu arada ne kadar farklı yem o kadar çok ve büyük balık demek.
google da nerede hangi yem ile hangi balıkları tutabildiğinin bir çıktısını bile yapmışlar geçenlerde görmüştüm
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy
Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.